Βίκυ Κάβουρα: Έτσι επιβεβαίωσε η εγκυμονούσα ηθοποιός ότι περιμένει κοριτσάκι!
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: Έτσι επιβεβαίωσε η εγκυμονούσα ηθοποιός ότι περιμένει κοριτσάκι!

Η είδηση ότι η Βίκυ Κάβουρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, έχει φέρει χαμόγελα ευτυχίας και ελπίδας στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει τον καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Την ευχάριστη αποκάλυψη έκανε την εβδομάδα που πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν και καλά κάνει».

Kavoura-Tzavellas-1.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Τη ρώτησα αν θα έχουμε γάμο και μου είπε “εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν”. Να πούμε ότι ο Γιώργος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενο γάμο του. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και με το καλό να μεγαλώσει η οικογένειά τους, να αποκτήσουν το παιδάκι τους, να είναι καλά, να είναι γερό και να είναι ευτυχισμένοι».

Την ίδια μέρα στο Πρωινό Σουσού αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι και είναι... κοριτσάκι!

Μέχρι τώρα όμως, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν είχαν κάνει καμία δήλωση για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή τους και τελικά η ηθοποιός βρήκε έναν πολύ όμορφο τρόπο για να επιβεβαιώσει το φύλο του μωρού που κυοφορεί.

Ανέβασε σήμερα το απόγευμα (20/1) ένα ποτήρι με καφέ που έγραφε πάνω τη λέξη «μπέμπα», επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση ότι θα φέρει σε τέσσερις μήνες από τώρα στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

kavoura.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved