Συγκλονίζει η Σοφία Φαραζή για την ασθένειά της: «Νιώθεις ότι καίγεται από μέσα σου το πρόσωπό σου»
Showbiz

Συγκλονίζει η Σοφία Φαραζή για την ασθένειά της: «Νιώθεις ότι καίγεται από μέσα σου το πρόσωπό σου»

Η Σοφία Φαραζή, η οποία μίλησε στην εκπομπή I Love Σου Κου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με ένα αυτοάνοσο. 

«Μίλησα για τη ροδόχρους γιατί τη στιγμή που το έκανα αποφάσισα να μην είμαι τόσο κλειστή και στρείδι υπήρξα στη ζωή μου, αλλά κυρίως γιατί είχα δουλέψει μέσα μου για να με αγαπήσω. Οποιοδήποτε αυτοάνοσο είναι ψυχοσωματικό.

Όταν ξεπέρασα τον πρώτο πανικό πριν 7 χρόνια που εμφανίστηκε και δοκίμασα αντιβιώσεις και ό,τι μου είχε δώσει η δερματολόγος και είδα ότι δεν γίνεται τίποτα… Νιώθεις ότι καίγεται από μέσα σου το πρόσωπό σου» είπε αρχικά η Σοφία Φαραζή.

Και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί οτιδήποτε δερματικό έχει να κάνει με την εμφάνιση και όταν το έψαξα είπα ότι θα πάω από μέσα προς τα έξω να το βρω και θα το λύσω. Ανακάλυψα ότι έχει να κάνει με την αυτοεκτίμηση και το πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας. Αν μας αγαπάμε, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι πια ανακάλυψα τους λόγους που αγαπώ την Σοφία. Όσο το ανακάλυπτα, τόσο υποχωρούσε η ροδόχρους. Δεν παίρνω κανένα φάρμακο και δεν βάζω καμία κρέμα εδώ και 4 χρόνια. Η ροδόχρους επειδή έχει να κάνει με το πρόσωπο, θέλει να σε κρατά σε απόσταση, να μην σε πλησιάζει άνθρωπος και μην κοιτάζεσαι στον καθρέφτη»...

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved