Χάρης Κωστόπουλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του και η επιθυμία της οικογένειάς του
Showbiz

Χάρης Κωστόπουλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του και η επιθυμία της οικογένειάς του

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου ο οποίος έφυγε χθες (20/1) τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. 

Ο λαϊκός τραγουδιστής τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, όμως τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας φίλους και συγγενείς σε βαρύ πένθος.

Την είδηση έκανε γνωστή χθες το πρωί ο μεγάλος του γιος, Χρήστος με μία λιτή ανάρτηση στα social media.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ίδιου του Χάρη Κωστόπουλου που ακολουθούν και παρακολουθούν πολλοί φίλοι αλλά και θαυμαστές του έγινε γνωστό και πότε θα καταφέρουν να του πουν το τελευταίο αντίο.

1675216534169-456140694-kostopoulos.jpg

Χάρης Κωστόπουλος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 π.μ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια».

Να θυμίσουμε ότι ο Χάρης Κωστόπουλος είχε ακυρώσει στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου τις εμφανίσεις του όταν παρουσιάστηκε ξαφνικά το πρόβλημα υγείας του, όμως κανείς δεν γνώριζε, πέραν του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος τι ακριβώς του συνέβαινε. Η υγεία του σύντομα επιδεινώθηκε με τους γιατρούς να μη δίνουν πολλές ελπίδες. Όλο αυτό το διάστημα, ο Χάρης Κωστόπουλος είχε στο πλευρό του συνεχώς τη σύζυγό του Βιβή και τους δύο γιους τους Χρήστο και Ραφαήλ.

kostopoulos.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved