Ο Σάκης Τανιμανίδης δηλώνει έτοιμος να γίνει πατέρας για 3η φορά: «Μου λείπει ένα ακόμα παιδί»
Showbiz

Ο Σάκης Τανιμανίδης δηλώνει έτοιμος να γίνει πατέρας για 3η φορά: «Μου λείπει ένα ακόμα παιδί»

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα τα τελευταία 2.5 χρόνια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχουν υποδεχθεί τις δίδυμες τους κόρες και έχουν διαμορφώσει την καθημερινότητά τους με βάση τις ανάγκες της οικογένειάς τους.

Το ζευγάρι, λατρεύει να περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του και αγαπά να δημιουργεί μικρές συνήθειες που φέρνουν όλα τα μέλη της οικογένειας πιο κοντά!

Πολλές φορές έχουμε απολαύσει τον Σάκη Τανιμανίδη σε βίντεο και σε φωτογραφίες στα social media να μην μπορεί να αποχωριστεί τις 2 του κόρες. Τώρα, όμως, δηλώνει έτοιμος να υποδεχθεί κι ένα τρίτο παιδάκι!

Σε συνέντευξή του στη Real με αφορμή την πρεμιέρα του Dragons' Den, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες δε θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: “αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα”».

«Δε βλέπουν πολύ τηλεόραση, αλλά αν τύχει και με δουν, φωνάζουν: “ο μπαμπάς, ο μπαμπάς!”. Για να σκαρώσουν επιχειρηματική ιδέα οι μικρές, θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 12, άρα πρέπει να υπάρξουν ακόμα 10 σεζόν το Dragons' Den Greece. Σίγουρα θα προλάβω!», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης για τις κόρες του και το Dragons Den.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved