Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: Τι της έχει κάνει εντύπωση στον σύντροφό της & δεν του το έχει πει ποτέ
Showbiz

Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: Τι της έχει κάνει εντύπωση στον σύντροφό της & δεν του το έχει πει ποτέ

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλώντας για τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποκάλυψε τι είναι εκείνο που της έχει κάνει εντύπωση στην προσωπικότητά του αλλά η ίδια δεν του το έχει πει ποτέ. 

«Τον Γιάννη τον γνώριζα πριν κάνουμε σχέση λόγω της δουλειάς, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν γνωριστήκαμε καλά ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Είναι ένας σύγχρονος σταχτοπούτος. Είναι πανεύκολο να τον αγαπήσεις, είναι ένας άνθρωπος άξιος και γι’ αυτό τον αγαπάει και το κοινό», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού στην live επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω όπου ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Στο κομμάτι της εργασίας ταιριάξαμε γιατί είμαστε και οι δύο πολυάσχολοι και μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Μπορεί να έχουμε συγκεκριμένες ώρες οι δυο μας αλλά τις κάνουμε να είναι ποιοτικές. Εγώ πιστεύω στον ποιοτικό χρόνο σε ένα ζευγάρι και δεν έχω νιώσει ότι τον στερούμαι. Δεν είμαστε “star” είμαστε ομάδα και σε αυτή την ομάδα όταν γελάει, γελάω και όταν πονάει, πονάω και το αντίστροφο. Αυτό νομίζω ότι είναι και η επιτυχία της σχέσης μας. Κάνουμε συνέχεια ο ένας στον άλλο κριτική».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάνουμε όνειρα μακροπρόθεσμα μαζί, άλλωστε αν δεν το κάνεις αυτό με τον σύντροφό σου σημαίνει ότι ζεις με ημερομηνία λήξης».

tsimitselis-geronikolou-(1).webp

Αναφερόμενη σε όσα την εκνευρίζουν στην καθημερινότητά της με τον σύντροφό της, η Κατερίνα Γερονικολού δεν ξεκίνησε τις περιστροφές αλλά με πολλή ειλικρίνεια είπε: «Στον Γιάννη με ενοχλεί το χάος που έχει στην καθημερινότητα του, που θεωρεί ότι δεν πρέπει να σημειώνει τίποτα, που θεωρεί ότι όλα με κάποιον τρόπο θα τα καταφέρει, ότι δεν είναι πρωινός τύπος ενώ εγώ είμαι πρωινός τύπος και κάποιες φορές δεν θέλει να είναι πολύ κοινωνικός».

Και κατέληξε: «Τον Γιάννη δεν τον έχω δει ποτέ να κλαίει. Μόνο να δακρύζει και μάλιστα σε ταινίες. Μου είχε κάνει πολλή εντύπωση, δεν του το έχω πει ποτέ. Είναι πολύ δυνατός και είναι από τους άντρες που θέλει και γυναίκα του να είναι δυνατή, δεν είναι από τους άντρες που θέλει η γυναίκα του να είναι αδύναμοι για να φανεί ο ίδιος. Θερμή παράκληση, μην τον παίρνετε τη μέρα της γιορτής του. Και μην με παίρνετε εμένα να μου κάνετε παράπονα! Σταματήστε να τον παίρνετε και μη με βάζετε να απολογούμαι για αυτό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved