Μαρία Μενούνος: «Ζάλη» με το πολυτελές μπάνιο της! Η φινέτσα και η πολυτέλεια σε όλο το μεγαλείο
Showbiz

Μαρία Μενούνος: «Ζάλη» με το πολυτελές μπάνιο της! Η φινέτσα και η πολυτέλεια σε όλο το μεγαλείο

H Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της και το μωρό τους κατοικούν σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια στο Los Angeles.

Η έπαυλη έχει έξι υπνοδωμάτια, πισίνα, γήπεδο αλλά και χώρο γυμναστηρίου και αίθουσα προβολών. Είναι ένα σπίτι που χτίστηκε το 1938 αλλά η πρώην ιδιοκτήτρια έκανε κάποιες ανακαινίσεις.

5e5c1b3b-kori-maria-menounos-7.jpg

Η κατοικία έχει ένα ιδιαίτερο στυλ. Υπάρχουν αναμφισβήτητα πινελιές Χολιγουντιανής λάμψης και επικρατούν τα γήινα χρώματα. Η Μαρία Μενούνος έχει μετατρέψει στον επάνω όροφο ένα μεγάλο μέρος σε γραφείο, μπουντουάρ και γκαρνταρόμπα, κάτι σαν ιδιωτικό καμαρίνι δηλαδή.

Αυτό δε που μας ξετρέλανε είναι αδιαμφισβήτητα το υπέροχο μπάνιο της. Τεραστίων διαστάσεων, με μάρμαρα παντού, τεράστιους καθρέφτες, αποθηκευτικούς χώρους και μια φινέτσα αναπάντεχη για αυτό τον χώρο του σπιτιού.

Δες το ποστ της

Τον περασμένο Ιούλιο, η Μαρία και ο Κέβιν κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κόρη τους, στην οποία χάρισαν το όνομα Αθηνά, ένα καθαρά ελληνικό όνομα που ήταν επιλογή κυρίως της παρουσιάστριας. «Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και μου την έφερε. Κάθισα και την έβαλα πάνω στο στήθος μου και ο Κέβιν μας κοίταζε και τις δύο λέγοντας “Θεέ μου”. Ήταν απλά αγνή χαρά», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας όταν ρωτήθηκε για τη στιγμή που την κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της ενώ ο Κέβιν Αντεργκάρο είπε: «Ήταν σαν το πρωί των Χριστουγέννων, επί ένα εκατομμύριο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved