Αργυρός-Νίκα: Η σχέση από απόσταση & ο ένας μήνας που αφιέρωσαν στον έρωτά τους με ένα σούπερ ταξίδι
Showbiz

Αργυρός-Νίκα: Η σχέση από απόσταση & ο ένας μήνας που αφιέρωσαν στον έρωτά τους με ένα σούπερ ταξίδι

Για έναν ολόκληρο μήνα, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα κατάφεραν να ζήσουν τον έρωτά τους απερίσπαστοι, μακριά από υποχρεώσεις.

Έναν μήνα πέρασαν μαζί ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα. Εναν μήνα γεμάτο από όμορφες στιγμές μόνο για δύο. Και απ' ό,τι φαίνεται, ήταν κάτι που το είχαν ανάγκη. Ο τραγουδιστής και η καλλονή, γόνος της γνωστής οικογένειας που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλλαντικών, απολαμβάνουν κάθε λεπτό μαζί και κατάφεραν έπειτα από μεγάλο διάστημα να βιώσουν τη σχέση τους στο εκατό τοις εκατό, μακριά από υποχρεώσεις.

Το ραντεβού κλείστηκε τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. Εκεί πέρασαν ένα υπέροχο τριήμερο στο «Clarites», ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο με αναφορές στην art deco εποχή που χρονολογείται από το 1856 και βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία Mayfair.

nika.jpg

Οι δυο τους έκαναν βόλτες στην Oxford Street και απόλαυσαν την πολυτέλεια της ανεμελιάς. Ταξίδεψαν μαζί για την Ελλάδα, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κράτησαν όπως πάντα χαμηλούς τόνους και δεν εμφανίστηκαν σε πολύβουα στέκια, παρά ελάχιστες φορές. Προτίμησαν να κρατήσουν αυτές τις στιγμές ιδιωτικές, κάνοντας πράγματα μόνο για εκείνους. Ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα κρατούν τον έρωτά τους προστατευμένο από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν κρύβονται, απλώς δεν επιθυμούν να εκθέτουν τη σχέση τους στα μάτια των πολλών.

Άλλωστε, αυτό το απέδειξαν όταν έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι, έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης. Επίσης το ζευγάρι εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονται η Μαρινέλλα και η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε τη βραδιά του στον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να νικήσουν την απόσταση που τους χωρίζει, καθώς εκείνη συνεχίζει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και επισκέπτεται την Ελλάδα μόνο όταν το επιτρέπει το πρόγραμμά της.

Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι κοντά της είτε ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ είτε συνδυάζοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, προκειμένου να βρεθεί στην αγκαλιά της αγαπημένης του. Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποίησε μια ζωντανή εμφάνιση στο ιστορικό Dolby Theatre του Χόλιγουντ, στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η τελετή των βραβείων Όσκαρ. Ήταν μία ακόμη ευκαιρία να βρεθούν οι δυο τους. Το τελευταίο διάστημα, ο τραγουδιστής διανύει μια υπέροχη περίοδο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή. Απολαμβάνει την επιτυχία και την προσωπική ευτυχία στο πλευρό της Αλεξάνδρας που φαίνεται ότι έχει όλα όσα έψαχνε σε μια σύντροφο, και πλέον ανυπομονεί για την επόμενή τους συνάντηση.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved