Πηνελόπη Τσιλίκα: Η ηλικία, η νομική και η επιθυμία να δημιουργήσει οικογένεια
Showbiz

Πηνελόπη Τσιλίκα: Η ηλικία, η νομική και η επιθυμία να δημιουργήσει οικογένεια

Η ταλαντούχα ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα, που συμμετέχει στη τηλεοπτική σειρά Σασμός, έχει μία ξεχωριστή προσωπικότητα και διαγράφει μία ενδιαφέρουσα πορεία

Η Πηνελόπη Τσιλίκα ερμηνεύει τον μυστηριώδη ρόλο της Εύας Αβραμίδη στον «Σασμό» του Alpha. Από την πρώτη της συμμετοχή, όμως στην ταινία «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη ξεχώρισε και αναγνωρίστηκε ως ταλέντο στον χώρο της υποκριτικής αφού αμέσως προτάθηκε για το βραβείο α' γυναικείου ρόλου στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

SASMOS-B.Mpismpikhs-P.Tsilika..jpg

Έκτοτε διαγράφει τη δική της πολλά υποσχόμενη πορεία στην υποκριτική. Αυτό το διάστημα παίζει στην ταινία «Φόνισσα» σε σκηνοθεσία της Εύας Νάθενα και σενάριο της Κατερίνας Μπέη, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Επίσης μπορεί κανείς να την απολαύσει σε μια συγκλονιστική ερμηνεία στο Εθνικό Θέατρο (Κτίριο Τσίλλερ/Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος») στο έργο «Ολοι εμείς πουλιά» του Ουαζντί Μουαουάντ σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση.

SASMOS-P.Tsilika-B.Mpismpikhs.jpg

Η Πηνελόπη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και κατάγεται από τα Άγραφα. Εκτός από την υποκριτική αγαπά πολύ τον χορό, με τον οποίο ασχολείται από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, ενώ ο πατέρας της είναι δικηγόρος και η μητέρα της χημικός. Η ίδια αν και πέρασε στη Νομική, δεν την τελείωσε, καθώς την κέρδισε η υποκριτική. «Την περίοδο που έψαχνα τι θα κάνω, αφού δεν θα γινόμουν δικηγόρος έκανα την τραγουδίστρια σε μια μπάντα που είχαν κάποιοι φίλοι», έχει δηλώσει. Τελικά, σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο και σε νεαρή ηλικία ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη ταινία «Μικρά Αγγλία», που υποδύθηκε την Ορσα. Επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο παρελθόν, ωστόσο, έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να κάνει οικογένεια. Ο χαρακτηρισμός που την ακολουθεί στην επαγγελματική της ζωή είναι «χαμαιλέων», αφού έχει το ταλέντο να ερμηνεύει διαφορετικούς χαρακτήρες και να μεταμορφώνεται. Σε αυτό βοηθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και οι γωνίες του προσώπου της.

SASMOS-P.Tsilika-M.Aerakhs..jpg

Αν και νέα, είναι πολύ επιλεκτική στις δουλειές της και δεν φοβάται να πει «όχι», προκειμένου να χτίσει το ιδανικό για εκείνη βιογραφικό. Η Πηνελόπη Τσιλίκα διατηρεί χαμηλούς τόνους ακόμα και στους λογαριασμούς της στα social media, αποφεύγοντας να κάνει αναρτήσεις με προσωπικό περιεχόμενο.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved