Στεφανία Γονίδη: «Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν οικογένειά μου»
Showbiz

Στεφανία Γονίδη: «Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν οικογένειά μου»

H Στεφανία Γονίδη μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον πατέρα της, Σταμάτη Γονίδη, αλλά και την απώλεια του Χάρη Κωστόπουλου.

Πώς είναι οι σχέσεις σου μαζί του;

"Ο πατέρας μου είναι η καψούρα μου, η αδυναμία μου. Είναι το πρότυπό μου στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Είναι καλός μπαμπάς, είναι όμως και αυστηρός. Μου τραβάει τα χαλινάρια, δεν είναι πάντα γλυκούλης και καλούλης." είπε στην εφημερίδα OnTime.

stefania_gonidi_official_1687217808_3128932218636944287_10202187217.jpg

Όταν ανέφερες στον πατέρα σου ότι θα γίνεις τραγουδίστρια, τι σου είπε;

Αρχικά με βοήθησε. Ήμουν δεκαοκτώ χρόνων και με πήρε μαζί του όταν τραγουδούσε στο «Fever» με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το πιο σημαντικό που μου έχει πει είναι να τραγουδάω με την ψυχή μου και όχι με τη φωνή μου. Να είμαι αληθινή και ταπεινή. Με έχει αφήσει να κάνω τα λάθη μου, για να μάθω από αυτά είτε στην προσωπική μου ζωή είτε στην επαγγελματική.

tomasmpax_1684521048_3106310154290606633_2289562649.jpg

Είναι δύσκολο για σένα να έχεις ένα τέτοιο επίθετο;

Όχι, δεν είναι δύσκολο. Είμαι πολύ περήφανη για το επίθετο που έχω. Επειδή είμαι γυναίκα, δεν υπάρχει η σύγκριση. Αν ήμουν άνδρας, ίσως να υπήρχε. Ο πατέρας μου είναι σχολή για τους καλλιτέχνες. Είναι ένα μεγάλο όνομα, ένας μεγάλος τραγουδιστής, ίσως και από τους τελευταίους γνήσιους λαϊκούς ερμηνευτές που μας έχουν απομείνει.

Πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Κωστόπουλος. Ένας άνθρωπος που σε είχε βοηθήσει, όπως έγραψες στα social media.

Για μένα ο Χάρης Κωστόπουλος δεν ήταν συνάδελφος τραγουδιστής, ήταν οικογένειά μου. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Έχω πολλά να θυμάμαι από αυτόν. Μου φέρθηκε σαν πατέρας μου. Με αγκάλιασε, μου είπε πράγματα για το τραγούδι, με βοήθησε για την καλλιτεχνική μου πορεία. Ήρθε στο γάμο μου με τη γυναίκα του, έκατσε μέχρι το πρωί και χόρευε μαζί μας. Αγαπούσε πολύ και τον άνδρα μου, τον είχε 2 χρόνια μπουζούκι. Όταν ξεκίνησε ο πατέρας μου το τραγούδι, ο Χάρης Κωστόπουλος του είχε δώσει δύο τραγούδια και έγιναν μεγάλη επιτυχία.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον Χάρη Κωστόπουλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved