Προξενιό: Η Άννα Μάσχα στο gossip-tv: «Είναι αρκετά απελευθερωτικό να παίζεις τον κακό»
Showbiz

Προξενιό: Η Άννα Μάσχα στο gossip-tv: «Είναι αρκετά απελευθερωτικό να παίζεις τον κακό»

Η Άννα Μάσχα είναι μια από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της, που μπορεί να έχει πολλά χρόνια πορείας στο θέατρο, όμως, το ευρύ κοινό την γνώρισε καλύτερα μέσα από την τηλεόραση, τις τελευταίες σεζόν.

Από το Έρωτας και Πάθος στη 10η Εντολή, μέχρι και την σειρά Καρτ Ποστάλ. Τεράστιο γκελ στο κοινό όμως έκανε πέρυσι όταν την απολαύσαμε στον ρόλο της Διαμάντως στη σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει.

Η Άννα Μάσχα φέτος ως Χάδω Προβιού στο Προξενιό της Ιουλίας, σε έναν τελείως κόντρα ρόλο, έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Γιατί μπορεί να υποδύεται μια κακότροπη και γεμάτη μυστικά γυναίκα, όμως, οι υποκριτικές της ικανότητες, σχολιάζονται κάθε φορά που προβάλλεται ένα νέο επεισόδιο, από τους τηλεθεατές, στο X.

Η ίδια, μιλά στο gossip-tv.gr για την ηρωίδα της αλλά και για το πώς είπε το "ναι" στην τηλεόραση. Επίσης, αναφέρεται και στις δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν αλλά στο εάν την αγχώνει ο χρόνος που περνά.

Απολαυστική όπως πάντα, διαβάστε όλα όσα μου είπε στη συνάντησή μας, παρακάτω...

a046ed11-masxa.jpg
  • Και φέτος σε μια σκληρή – δραματική σειρά, στο Προξενιό της Ιουλίας…

Ναι, ναι, σε μια σκληρή σειρά. Διαφορετικού ύφους βέβαια από την περσινή (σ.σ: Αυτή η νύχτα μένει) αλλά είναι σκληρή!

  • Έχουμε δει την ηρωίδα σας σε δύσκολες και άσχημες καταστάσεις. Πώς είναι να παίζεις τον κακό;

Βέβαια, είναι η κακιά της παρέας. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι είναι αρκετά απελευθερωτικό να παίζεις τον κακό. Ό, τι κακίες θες να πεις τις λες με την αφορμή του ρόλου (Γέλια).

Προσωπική ζωή δεν έχω!

  • Ο κόσμος τι σας λέει στο δρόμο όταν σας συναντά;

Μόλις πριν από λίγο, με αναγνώρισαν εκεί που ήμουν. Δεν αναφέρθηκαν στην κακία και στην τοξικότητα του ρόλου μου αλλά μου είπαν όμορφα λόγια. Επειδή δεν γίνεται υπερβολικά είναι πολύ ωραίο να σου μιλάνε στον δρόμο.

  • Έχετε χρόνια πορεία στο θέατρο όμως τα τελευταία χρόνια λέτε ναι και στην τηλεόραση. Τι σας έκανε να πάρετε αυτή την απόφαση;

Νομίζω ότι τον δρόμο τον άνοιξαν οι Άγριες μέλισσες. Έφεραν πολλούς ηθοποιούς από εμάς του θέατρου σε καθημερινές σειρές. Ήταν κάτι που δεν τολμούσαμε, όμως, άλλαξαν οι συνθήκες, τα σενάρια είναι πολύ καλύτερα και πήραμε θάρρος.

1706014665867-958913043-masxa.webp
  • Σας αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Τα κοιτάζω, ενδιαφέρομαι αλλά δεν ξέρω και πολλά. Φαντάζομαι με αυτό ασχολούνται οι άνθρωποι του σταθμού.

  • Πώς συνδυάζονται τηλεόραση, θέατρο αλλά και προσωπική ζωή;

Πάρα πολύ δύσκολα συνδυάζεται η τηλεόραση με το θέατρο αλλά άμα έχουν γίνει ωραίες προτάσεις δεν μπορείς να πεις και όχι. Προσωπική ζωή δεν έχω! Τώρα στις γιορτές κατάφερα και πήγα δυο τρεις φορές στο σινεμά!

  • Δεν μιλάτε συχνά για τα προσωπικά σας…

Μιλάω για το παιδί μου, αρκετές φορές έχω μιλήσει!

masxa_copy_2.jpg
  • Έχετε ζήσει δύσκολες στιγμές στο επάγγελμα και πώς τις βιώσατε;

Φυσικά και έχω ζήσει! Έχουν υπάρξει στιγμές που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά. Τότε βέβαια ήμουν πάρα πολύ νέα, οπότε δεν με έπνιξε η ανασφάλεια. Αν συνέβαινε τώρα, θα με τάραζε πολύ!

  • Σας αγχώνει ο χρόνος που περνά;

Όλους μας αγχώνει γιατί πλησιάζουμε πιο κοντά στο τέλος. Είναι όμως και λίγο απελευθερωτικό καθώς παύεις να σκέφτεται ότι πρέπει να είσαι πάντα ωραία και γοητευτική.

Θεατρικά μπορείτε να την απολαύσετε στην παράσταση «Όλοι εμείς πουλιά», του Ουαζντί Mουαουάντ, στο Εθνικό Θέατρο και στη σκηνή Νίκος Κούρκουλος, σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved