Γιώργος Λαμπάτος: «Για κάποιο λόγο γίναν όλα» - Το post που προμηνύει νέα αρχή και ο Οικονομόπουλος
Showbiz

Γιώργος Λαμπάτος: «Για κάποιο λόγο γίναν όλα» - Το post που προμηνύει νέα αρχή και ο Οικονομόπουλος

Ο Γιώργος Λαμπάτος έγινε viral τις τελευταίες μέρες όταν δημοσιοποίησε μέσω γνωστής εφημερίδας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής του.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Espresso, αποκάλυψε ότι ζει σε άθλιες συνθήκες, σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Με δάκρυα στα μάτια είπε: «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

1705482935293-38097221-32c6797e-lampatos.webp

Αυτή η συνέντευξη ήταν αρκετή για να καταφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος να ζητήσει βοήθεια από τον κόσμο και μέσα σε λίγες ημέρες είδε τη ζωή του να αλλάζει. Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε πως η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου, του παραχώρησε μια γκαρσονιέρα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας. Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε», είπε μέρες μετά.

Το βράδυ της Δευτέρας 22/1, ο ηθοποιός ανέβασε ένα καθόλου τυχαίο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου και συγκεκριμένα το «για κάποιο λόγο».

Η φράση «για κάποιο λόγο γίναν όλα», θα μπορούσε αναμφισβήτητα να περιγράψει τα όσα έζησε και ζει τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε την ανάρτησή του στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved