Τάσος Χαλκιάς για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Το παιδί πρέπει να πει τη λέξη μαμά»
Showbiz

Τάσος Χαλκιάς για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Το παιδί πρέπει να πει τη λέξη μαμά»

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή Ελένη που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη και τόνισε την αντίθεσή του στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα του ρόλου της μητέρας στη ζωή και το μεγάλωμα ενός παιδιού. 

«Για την τεκνοθεσία με απάλλαξε ο Λάκης Γαβαλάς: το παιδί πρέπει να πει τη λέξη μαμά, εγώ δεν είμαι μαμά σε καμία περίπτωση», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός ξεκαθαρίζοντας πόσο κάθετος είναι σε αυτό το θέμα.

xalkias-222.jpg

Αναφερόμενος στη δική του οικογένεια στην οποία μεγάλωσε και γυρνώντας τον χρόνο πίσω στα παιδικά του χρόνια, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Η μητέρα μου δεν πολυμιλούσε μπροστά στον άντρα της. Είχαμε περισσότερη μητριαρχία τότε. Όταν περάσαμε στην πατριαρχία η ρεβάνς των ανδρών ήταν σκληρή και ίσως παραμένει ακόμα. Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, και δεν μπορούσε να μην είναι, όταν δούλευε 16 ώρες την ημέρα. Υπήρχαν ξεσπάσματα αγριότητας αλλά δεν θεωρώ κακοποιημένο τον εαυτό μου και ας έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου».

Αναφερόμενος στις συνεργασίες του κατά το παρελθόν, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε: «Έπαιξα με σπουδαίους ηθοποιούς πάνω στο σανίδι στην παρακμή τους και δεν το εννοώ ποιοτικά, αλλά στην παρακμή του καλλιτεχνικού τους οργανισμού. Όταν ένας σπουδαίος ηθοποιός -δεν θέλω να αναφερθώ σε όνομα- έχει παίξει στην Επίδαυρο και παίζει στο Δελφινάριο, δεν το λέω υποτιμητικά αλλά γιατί παίζει εκεί; Για να βιοποριστεί και να πεθάνει στο σανίδι; Σανίδι με σανίδι έχει ρωγμές, δεν είναι το ίδιο. Δεν με αφορά να πεθάνω πάνω στο σανίδι».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved