Πέτρος Ξεκούκης στο gossip-tv: «Τι θα ρωτάει το παιδί ‘ποιος από τους δυο είναι ο μπαμπάς σήμερα;’»
Showbiz

Πέτρος Ξεκούκης στο gossip-tv: «Τι θα ρωτάει το παιδί ‘ποιος από τους δυο είναι ο μπαμπάς σήμερα;’»

Ο Πέτρος Ξεκούκης, ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του με δεκάδες ρόλους στο ενεργητικό του, άνοιξε την καρδιά του στο gossip-tv και μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός  μίλησε για την ιερότητα της οικογένειας, τον ρόλο της μάνας ενώ ξέσπασε κατά της τεκνοθεσίας. «Χρειάζεται πάντα ένα ωάριο και ένα σπερματοζωάριο. Χρειάζεται η γυναίκα και ο άντρας για να παραχθεί ζωή και αυτό τα λέει όλα. Αυτό είναι το φυσιολογικό», θα πει

Βαδίζοντας πάντα με σεβασμό στην Τέχνη του ο Πέτρος Ξεκούκης αποδέχτηκε την πρόταση για τον ρόλο στη σειρά του Mega Άγιος Παΐσιος.

Με αφορμή το νέο του τηλεοπτικό βήμα ο ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τη σειρά, τον ρόλο του, την εικόνα της τηλεόρασης σήμερα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στο φλέγον ζήτημα των ημερών σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

xekoukis-(5).jpg

«Στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» υποδύομαι έναν ασκητή. Ένας ρόλος πολύ κοντά μου. Μου είπε ο σκηνοθέτης πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί κάποιον άλλον να τον υποδυθεί. Θα είμαι σε δυο επεισόδια αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Μόνο που μου είπε για τον ρόλο και έγινε η πρόταση, δέχτηκα. Αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα από τον Έρωτα Φυγά.

Για το άνοιγμα της μυθοπλασίας τα τελευταία χρόνια είπε πως: «Έχουν γίνει πολύ ωραίες δουλειές. Φοβάμαι όμως πως είναι σημείο των καιρών. Μακάρι να συνεχίσει βέβαια έτσι δυναμικά. Το λέω αυτό γιατί και στο θέατρο έτσι συνέβη. Αναβίωσαν ταινίες αλλά μετά κάπως κούρασε. Να πω βέβαια πως παρακολουθώντας και τις σειρές σήμερα σε πιάνει και μια κατάθλιψη με το περιεχόμενο. Και οι κωμωδίες είναι ελάχιστες. Ο κόσμος θέλει να ξεσπάσει, να γελάσει. Ο κόσμος έχει κουραστεί, έχει πιεστεί αλλά δεν τους συμφέρει».

xekoukis-(4).jpg

«Για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από τα σοβαρά ζητήματα, συζητάνε όλοι για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία. Σε πληροφορώ πως αν βγεις έξω και το κουβεντιάσεις δεν υπάρχει Έλληνας που να μην το κατακρίνει αυτό το πράγμα. Το πιστεύω γιατί τους ρωτάω. «Μπράβο ρε Πέτρο που μας εκφράζεις και τα είπες και δεν μας δίνεται εμάς η δυνατότητα να τα πούμε», μου λένε. Ο Κίσινγκερ, αυτός ο Αμερικάνος και διώκτης των Ελλήνων, τι είχε πει; ''Για να μπορέσουμε να διαλύσουμε αυτό το μικρό κρατίδιο (σ.σ. Ελλάδα) και αυτό το δυνατό Έθνος που είναι οι Έλληνες, -κι αυτά είναι λόγια δικά του, όχι δικά μου- πρέπει να τους χτυπήσουμε στην ιστορία τους. Να μην διδάσκονται την ιστορία τους''.

Να μην έχουν στο μυαλό τους, τους ήρωες που πολέμησαν. Ήρθε μετά η διχόνοια με τον κορονοϊό, για να χτυπήσουν την υγεία και τώρα πάνε να χτυπήσουν την οικογένεια. Να διαλυθεί ο Έλληνας. Έχει ήδη μισοδιαλυθεί και πάνε να τον αποτελειώσουν. Εγώ θα πω το εξής: Εάν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και να καμαρώνουμε, θα πρέπει να θυμηθούμε τι αναφέρει ο Πλάτωνας και ο Σωκράτης. Και αν θέλεις ακόμη και βάσει των Πανεπιστημιακών ιατρικών συγγραμμάτων που βασίζονται στον όρκο του Ιπποκράτη, η ομοφυλοφιλία συγκαταλέγεται στις σεξουαλικές διαταραχές. Αυτά είναι του Ιπποκράτη, δεν είναι ούτε του Ξεκούκη, ούτε της Μαρίας, ούτε της Νίκης. Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους αυτούς τους Ιεράρχες, στην πρώτη προς Κορινθίους επιστολή ο Απόστολος Παύλος στο κεφάλαιο 9 και 10 λέει «ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι;
μὴ πλανᾶσθε οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι». Δεν γνωρίζουν λοιπόν ότι μια από τις μεγαλύτερες αμαρτίες είναι η αρσενοκοιτία; Το γνωρίζουν πολύ καλά. Γιατί δεν το διατυμπανίζουν;

Και να πουν ''ό, τι νόμο και να πείτε, αυτό είναι μια από τις μεγαλύτερες αμαρτίες''. Δεν το λέει κανένας, εγώ όμως το λέω και τους το θυμίζω. Αυτό το λέει ο Απόστολος Παύλος και όχι ο Ξεκούκης. Στην Αρχαία Ελλάδα είχαν περιορισμούς και ήταν νόμος του Σόλωνα. Είμαι μαχητικός αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια μόνα τους δεν μπορούν να παράγουν ζωή. Ας είναι χιλιάδες. Χρειάζεται πάντα ένα ωάριο και ένα σπερματοζωάριο. Η γυναίκα και ο άντρας για να παραχθεί ζωή και αυτό τα λέει όλα. Αυτό είναι το φυσιολογικό», λέει ο ηθοποιός και καταλήγει:

«Επίσης τους λένε ομόφυλους. Γιατί; Ο ομόφυλος είναι άλλο και άλλο ο ομοφυλόφιλος. Πάνε να περάσουν αυτό το μήνυμα. Ακούω και θλίβομαι όλους αυτούς τους βουλευτές που εμείς τους ψηφίσαμε. Να ρωτήσουν λοιπόν πρώτα τον λαό. Κι αν έχουν το σθένος, ας κάνουν δημοψήφισμα για να δουν τι θέλει ο Ελληνικός λαός. Τους καλώ λοιπόν όλους αυτούς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο λαός δεν θέλει να ακούει αυτό το πράγμα για την τεκνοθεσία.

Μπορεί να είναι δικαίωμα του καθενός, άλλο όμως τι θέλει για τη ζωή του. Υπάρχει εξάλλου το σύμφωνο συμβίωσης, δεν μας απασχολεί. Έως εκεί όμως… Και γιατί πια τόση βιασύνη στην Ελλάδα; Ως πατέρας και αύριο μεθαύριο ως παππούς τι θα τους πούμε; Και κάτι άλλο σχετικά με την τεκνοθεσία. Αυτές τις ψυχικές διαταραχές, γιατί θα τις νιώσουν αυτά τα παιδιά όταν θα βλέπουν στο σχολείο τα άλλα παιδάκια με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους και αυτά θα έχουν δυο μαμάδες και δυο μπαμπάδες. Τι θα πουν σε αυτό το παιδί «για τον εγωισμό τον δικό μου, επειδή εγώ το θέλω;»

Το παιδί ρωτήθηκε; Το παιδί θέλει τη μάνα του και τον πατέρα του. Την μητρική στοργή και την προστασία του πατέρα. Αυτό θέλουν να αισθανθούν τα παιδιά. Εκεί πώς θα γίνει; Την προστασία πού θα τη βρει; Θα ρωτάνε ποιος από τους δυο σας είναι ο μπαμπάς σήμερα; Αυτή δεν είναι η άποψη του Ξεκούκη. Είναι όσων ανέφερα. Οφείλουν να τηρήσουν τα του Θεού».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved