Λιδάκης για Νταλάρα: «Δε γουστάρω ανθρώπους που η ματαιοδοξία τους τρυπάει τα ταβάνια»
Showbiz

Λιδάκης για Νταλάρα: «Δε γουστάρω ανθρώπους που η ματαιοδοξία τους τρυπάει τα ταβάνια»

Μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, την άποψή του εξέφρασε ο Μανώλης Λιδάκης.

«Το αυθόρμητο, δείχνει και τον χαρακτήρα μας. Τον χαρακτήρα του ανθρώπου, τον βλέπεις στο δευτερόλεπτο. Τη στιγμή που του λες κάτι και απαντάει χωρίς να έχει προλάβει να σκεφτεί. Γιατί εκεί λειτουργεί το ασυνείδητο, όχι το συνειδητό. Ο κρυμμένος βαθύς εαυτός μας, ο οποίος μας βάζει να κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε.

Lidakis-ntalaras-(2).jpg

Δηλαδή, αν εγώ σας πω κάτι, ξαφνικά συναντηθούμε στον δρόμο και σας πω κάτι, η απάντηση που θα μου δώσετε, επειδή δεν έχετε προλάβει να σκεφτείτε, είναι ο χαρακτήρας σας. Καταλάβατε; Ξέρετε, όλοι μας, είμαστε διαφορετικοί. Γι’ αυτό έχουμε και δακτυλικά αποτυπώματα ας πούμε. Δε μπορώ εγώ να μπω στον ψυχισμό του καθενός, ας πούμε, για να καταλάβω τι τον ενοχλεί, τι τον πειράζει, τι όχι, τι θα τον πειράξει», είπε και συνέχισε:

Lidakis-ntalaras-(1).webp

«Δε βρίσκω σωστό, οποιοσδήποτε δηλώσει κάτι σε αυτόν τον τόπο να τον πυροβολούν, αλλά και ο καθένας μας πρέπει να προσέχει τι λέει, πως το λέει και για ποιους το λέει. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι το Ηρώδειο το έχουν σαν να είναι το σπίτι τους, “Α, αύριο θα πάω να παίξω στο Ηρώδειο”. Είναι τέτοια η πρόσβαση, ας πούμε γνωριμιών. Για πλάκα το έχουν. Είναι σαν να λέτε τώρα εσείς, “θα πάω εδώ δίπλα να πιώ έναν καφέ”. Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει. Εγώ με ανθρώπους, τους οποίους η ματαιοδοξία τρυπάει τα ταβάνια, δε γουστάρω. Δε μ’ αρέσει»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved