Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό το τραγούδι έγραψε για τη Δανάη - Η δημόσια ερωτική εξομολόγησή του
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό το τραγούδι έγραψε για τη Δανάη - Η δημόσια ερωτική εξομολόγησή του

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη είναι το παράδειγμα του ζευγαριού που ψηφίζει... δαγκωτό τον γάμο και χαίρεται κάθε στιγμή της συνύπαρξής του... 

Φρέσκοι στον γάμο και στη γονεϊκότητα (έχουν μια κόρη μόλις δύο μηνών), αμφότεροι λάμπουν από την αδημονία του ξεκινήματος: «Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να παντρευτώ, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο», λέει η Δανάη Μιχαλάκη. «Και πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να κάνω οικογένεια. Όταν γνώρισα τον Γιώργο, ήρθε αβίαστα, σαν να ήταν “meant to be”. Κατάλαβα ότι ήθελα να είμαστε μαζί όταν μας σκέφτηκα μαζί γερόντια, δύο παππουδάκια σε ένα παγκάκι να κάθονται να κοιτάνε τη θάλασσα. Ο ίδιος ο γάμος (κάναμε πολιτικό) δεν έγινε με την έννοια “τώρα θα αλλάξουν όλα”. Νιώσαμε ότι είναι κάτι που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά και θέλαμε να κάνουμε ένα τεράστιο πάρτυ με φίλους και συγγενείς για να γιορτάσουμε την αγάπη μας».

danai-giorgos9.jpg

Τραγούδι... ερωτική εξομολόγηση

Το «Πάμε μαζί», το τραγούδι που εκείνος έγραψε (με τους Polkar), μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τη σύζυγό του, φαντάζει σχεδόν λίγο demode. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου υπερασπίζεται με θέρμη αυτόν τον λίγο εκτός εποχής έρωτα: «Πιστεύω πως αν η εποχή δεν μπορεί να σου φτιάξει ένα παραμύθι, “φτιάξ’ το μόνος σου”. Το “Πάμε μαζί”, από τα θετικά σχόλια που είδα στο YouTube, ήταν πολύ ελπιδοφόρο... Μου έδειξε ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, ότι δεν υπάρχει μόνο τοξικότητα, ηλίθιο χιούμορ και κακία εκεί έξω. Ο κόσμος διψάει και λαχταράει να βουτήξει σε μια άλλου τύπου σχέση».

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που ουσιαστικά είναι ένα μοντάζ από υπέροχες στιγμές του ζευγαριού από ταξίδια τους στο εξωτερικό αλλά και καλοκαιρινές τους διακοπές:

Ο θεσμός του γάμου και ο ρομαντισμός

Τι λένε οι δυο τους για το θεσμό του γάμου; «Δεν το καταλαβαίνω, ίσως κάποιοι έχουν κακές εμπειρίες...» απαντά εκείνη, και συνεχίζει. «Εντάξει, εμείς βρισκόμαστε μόλις στον τρίτο χρόνο. Εγώ, έχοντας μεγαλώσει σε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, με πολύ αγαπημένους γονείς, είναι μαζί 34-35 χρόνια, έχω τον γάμο και την αγάπη με μεγάλη τρυφερότητα μέσα στο μυαλό μου. Επίσης, νομίζω ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν το γάμο σαν κάτι πολύ εύκολο, ότι θα παντρευτούμε, και όλα θα είναι καλά. Εξίσου εύκολα όμως εγκαταλείπουν. Γι’ αυτό ακούμε συνέχεια για διαζύγια. Ο γάμος θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και από τους δύο. Για μένα κάθε μέρα είναι μια προσπάθεια. Κάποιοι κάνουν και παιδί νομίζοντας ότι αυτό θα φέρει την ευτυχία μεταξύ τους. Όχι ότι δεν τη φέρνει, αλλά αν το ζευγάρι δεν είναι “ομάδα”, δύσκολα θα λειτουργήσει».

Πηγή: Marie Claire

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved