Θωμάς Μοσχόπουλος: Η καταπληκτική σχέση με την Ξένια Καλογεροπούλου και η συγκίνηση
Showbiz

Θωμάς Μοσχόπουλος: Η καταπληκτική σχέση με την Ξένια Καλογεροπούλου και η συγκίνηση

Ο Θωμάς Μοσχόπουλος φέτος ανεβάζει την «Προξενήτρα» Θόρντον Ουάιλντερ στο Εθνικό Θέατρο, μια απολαυστική κωμωδία για την επιτακτική ανάγκη των ανθρώπων για συντροφικότητα και συμφιλίωση...

Σε συνέντευξή του, ο γνωστός σκηνοθέτης περιγράφει τις αλλαγές που επήλθαν στον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει το επάγγελμά του ενώ αναφέρθηκε με πολλή αγάπη και για την Ξένια Καλογεροπούλου, τονίζοντας πως η μεταξύ τους ταύτιση είναι πλέον συγγενική...

Από το Αμόρε στο Πόρτα: Νιώθατε προστασία;

«Σοκαρίστηκα όταν ήρθα σε επαφή με τον έξω κόσμο, ένιωσα αμήχανος, γιατί ήμουν μέσα σε μια γυάλα. Όταν συνειδητοποίησα τι παίζει έξω, τρόμαξα, σχεδόν ακυρώθηκα. Μετά είδα ότι είμαι πιο επιβιωτικό είδος, πιο κατσαρίδα από ό,τι φανταζόμουν κι ότι θα προσπαθήσω να φτιάξω τα πράγματα έτσι ώστε να είμαι καλά δουλεύοντας. Και κατάλαβα γιατί κάνω αυτή τη δουλειά».

Γιατί;

«Για ένα είδος ψυχικής ελευθερίας. Γιατί αυτός ο κόσμος είναι πιο ελεγμένος και ταυτόχρονα περίεργα ελεύθερος. Περιορισμένος και ελεύθερος μαζί, ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού, τους ορίζεις και μετράς λίγο τις αντοχές και τις δυνάμεις σου. Δεν έχω πρόβλημα με τον περιορισμό, με τον παράλογο περιορισμό έχω».

201911150914200.8698_THOMAS_MOSXOPOYLOS_XENIA_KALOGEROPOYLOY_14112019.jpg

Ο Θωμάς Μοσχόπουλος με την Ξένια Καλογεροπούλου.

Η σχέση σας με την Ξένια Καλογεροπούλου παραμένει σταθερή...

«Έχουμε συγγενική ταύτιση, είναι μοναδικό όπως είναι. Αντέξαμε να αλλάξουμε ρόλους μέσα στην ίδια τη σχέση μας. Ήμουν ένα πιτσιρίκι που με πήρε στην προστασία της, κάποια στιγμή αυτό μπορεί να αντιστράφηκε. Είναι τόσο ζωντανή η σχέση μας. Λίγες μέρες πριν από την παρουσίαση του βιβλίου της στο Εθνικό είχα πάει να τη δω στο θέατρο, στο “Humans”. Η χαρά που πήρα βλέποντάς την να είναι τόσο ζωντανή και χαρούμενη πάνω στη σκηνή, η συγκίνηση δηλαδή αυτού του τύπου, δεν συγκρίνεται με αυτό της τιμητικής εκδήλωσης. Προσωπικά μελαγχόλησα γιατί ήταν σαν να κλείνει κάτι, ενώ για την Ξένια είναι ανοιχτό. Γιατί η Ξένια από μόνη της έχει δείξει περίτρανα ότι δεν υποχωρεί με τίποτα».

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved