«Φουλ ανεγκέφαλη και φουλ στο κολλαγόνο», γράφει η Χρυσικοπούλου σε φωτό από το παρελθόν της
Showbiz

«Φουλ ανεγκέφαλη και φουλ στο κολλαγόνο», γράφει η Χρυσικοπούλου σε φωτό από το παρελθόν της

Με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της που είναι σε δυο ημέρες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράστηκε μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη σε μια επική λεζάντα θυμάται πώς ήταν τότε και ξορκίζει το παρελθόν με την ατάκα του Μπέρναρντ Σω «Η Νεότητα Σπαταλιέται Στους Νέους».

elianoula_1700232027_3238103397520846592_3392439.jpg

«Κοιτώντας αυτή την φωτογραφία, που πρέπει να χρονολογείται λίγο μετά την εποχή των δεινοσαύρων, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η ατάκα του Μπέρναρντ Σω «Η Νεότητα Σπαταλιέται Στους Νέους». Αποσαφήνισε κιόλας αργότερα, το είπε, λέει, γιατί οι νέοι «είναι ανεγκέφαλοι και δεν ξέρουν τι έχουν. Ξοδεύουν κάθε ευκαιρία που τους δίνει η νεότητα, μόνο και μόνο στο να είναι νέοι». Όντως τότε ήμουν φουλ ανεγκέφαλη, φουλ ανασφαλής, φουλ χαμένη στα χαζοπροβλήματα της νεότητάς μου, φουλ ανεπίγνωτη των προνομίων μου (και φουλ στο κολλαγόνο, βέβαια).
Σε δύο μέρες έχω γενέθλια αλλά αρνούμαι να ανεβάσω αυτό το post μεθαύριο. Αυτό έλειπε. Δεν φτάνει που φάγαμε εκείνα τα χρόνια να σχεδιάζουμε τα τωρινά, φαντάσου να τρώγαμε τα τωρινά αναπολώντας εκείνα.
Μπέρναρντ, τότε μπορεί να μην ήξερα τι έχω, αλλά τώρα (νομίζω πως) ξέρω 🤗», γράφει.

Δες τη φωτό στη gallery

«Για το θέμα του ηλικιακού ρατσισμού θέλω να σας πω στα γρήγορα την αποψούλα μου. Όχι μόνο το θεωρώ εξαιρετικά αγενές, απρεπές και κακόψυχο το να τοποθετείσαι δηκτικά, χλευαστικά, κοροϊδευτικά, επικριτικά για την ηλικία κάποιου που είναι μεγαλύτερος από εσένα και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στην ηλικία του κλπ. Αλλά το θεωρώ και τεράστιο δείγμα ηλιθιότητας διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα μεγαλώσουμε. Επίσης δεν ξέρουμε τι επιλογές θα κάνουμε και εμείς ως τότε, όσο κι αν νομίζουμε ότι στο σήμερα ξέρουμε. Οπότε στην πραγματικότητα, το θεωρώ ένα τρομερό αυτογκόλ και παρακαλώ πολύ, όσο κι αν δικαιολογείται από τη νιότη σας, μην το κάνετε», έχει γράψει στο παρελθόν για τον ηλιακό ρατσισμό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved