Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Δεν γίνεται με τίποτα δύο άνδρες να μεγαλώσουν ένα παιδί»
Showbiz

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Δεν γίνεται με τίποτα δύο άνδρες να μεγαλώσουν ένα παιδί»

Super Κατερίνα: Τη σημαντικότητα της ύπαρξης της μητέρας και του πατέρα στην οικογένεια θέλησε να τονίσει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, όταν ρωτήθηκε σήμερα 24/1 για το νέο νομοσχέδιο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε ανοιχτά την άποψή του και όπως είπε δεν συμφωνεί καθόλου με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο καθώς ένα παιδί για να μεγαλώσει χρειάζεται απαραίτητα τόσο την μητέρα του όσο και τον πατέρα του. Είναι αδύνατο ένα ομόφυλο ζευγάρι να μεγαλώσει παιδί.

argyropoylos.jpg

«Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την εκκλησία που πιστεύω ότι το βλέπει με σεβασμό και αγάπη και προσπαθεί να τους προστατέψει. Αν θέλετε να σας πω και τη γνώμη μου, έχω πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια την εξέλιξη, ίσως έχω προλάβει και το πρώτο gay bar στο Μεταξουργείο. Βλέπω ότι η πολιτεία δεν τους έχει στερήσει κάτι ούτε ότι τους έχει υποβαθμίσει. Δεν τους στέρησε κάτι. Ποιο είναι το πρόβλημά τους. Με πολύ σεβασμό η εκκλησία θέλει να τους προστατεύσει», είπε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και συνέχισε:

«Εγώ με πολύ αγάπη και σεβασμό θέλω να προστατεύσω. Δεν γίνεται με τίποτα δύο άνδρες να μεγαλώσουν ένα παιδί. Ούτε δύο γυναίκες. Είναι αμάρτημα. Θέλει τη μανούλα του και τον πατέρα του το παιδάκι. Πώς θα μεγαλώσει; Πώς θα βγει στην κοινωνία αυτό το παιδί;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved