Γεωργία Σακκά: Αυτή είναι η βασίλισσα του καρναβαλιού!
Instagram / _sakka_georgia_
Showbiz

Γεωργία Σακκά: Αυτή είναι η βασίλισσα του καρναβαλιού!

Οι προετοιμασίες για το καρναβάλι και τις απόκριες έχουν πάρει «φωτιά» και μαζί τους φυσικά, «φωτιά» έχουν πάρει και τα social media της καλλονής Γεωργίας Σακκά, της φετινής βασίλισσας του καρναβαλιού.

Όμορφη, ξανθιά και με καλλίγραμμο κορμί, η νέα βασίλισσα του καρναβαλιού ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα parties, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις και παρελάσεις!

Η Γεωργία Σακκά, η οποία λαχταρά να ζήσει αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, φαίνεται πως δε θα δυσκολευτεί να ξεχωρίσει, καθώς ήδη κατέχει τον ρυθμό μέσα της.

Έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ΧορόΧρονος κι έχει ήδη διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο, με πολλαπλές συνεργασίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Η φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού έχει ασχοληθεί και με τον αθλητισμό, καθώς από το 1998 μέχρι και το 2009 ήταν μέλος της αγωνιστικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής της Γ.Ε. Πάτρας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και 19 μετάλλια σε όλη την Ελλάδα.

Άλλη μία αξιοσημείωτη στιγμή της ζωής της ήταν και η τελετή έναρξης και λήξης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα με τον χορογράφο Garry Mardon, στις οποίες και συμμετείχε!

Τώρα, το βλέμμα της είναι στραμμένο μόνο στο φετινό Καρναβάλι, για το οποίο δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την Επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν».

«Είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν τη ζει εύκολα κάποιος. Και ήμουν αποφασισμένη φέτος ότι θέλω να το κάνω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved