Δανάη Παππά: Φόρεσε το must crop πουκάμισο και χαζέψαμε με τους κοιλιακούς της! Πώς τους διατηρεί;
Showbiz

Δανάη Παππά: Φόρεσε το must crop πουκάμισο και χαζέψαμε με τους κοιλιακούς της! Πώς τους διατηρεί;

Η Δανάη Παππά πάντα μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της.

Καλοντυμένη με γούστο, ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και πάντα φροντίζει να τις υπηρετεί ανάλογα με τη διάθεσή της.

Αυτή τη φορά η πρωταγωνίστρια, την οποία για μια ακόμη σεζόν απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά Σασμός, καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη επέλεξε ένα casual σικ σύνολο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

danouuz_1706117296_3287472614037741900_232794193.jpg

Πιο συγκεκριμένα φόρεσε τζιν παντελόνι με άνοιγμα στο τελείωμα που ανέδειξαν φανταστικά τις μπότες της και το συνδύασε με το must crop πουκάμισο σε γαλάζια απόχρωση.

Στις φωτογραφίες μάλιστα που μοιράστηκε εστιάσαμε και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

«Έχω κατεβάσει κάποια προγράμματα γυμναστικής και τα κάνω στο σπίτι, γιατί δεν έχω χρόνο να πάω στο γυμναστήριο. Οπότε, αφιερώνω τουλάχιστον ένα μισάωρο, ή νωρίς το πρωί, ή όταν γυρνάω από τη δουλειά και έχω αντοχή και διάθεση. Ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματός μου. Γυμνάζω κυρίως το κέντρο μου, δηλαδή την κοιλιά και τα πόδια.

Όταν έκανα ρυθμική γυμναστική στο δημοτικό, ακολουθούσα συγκεκριμένη διατροφή. Γενικά όμως δεν έχω στερηθεί τίποτα, ούτε τα γλυκά, ούτε τις σοκολάτες, ούτε τους υδατάνθρακες. Με το χορό, έτσι κι αλλιώς, επειδή έκαιγα διαρκώς θερμίδες, δε χρειάστηκε ποτέ να μπω στη διαδικασία κάποιας αυστηρής δίαιτας. Πάντα όμως μου άρεσε η σωστή διατροφή, χωρίς υπερβολές», έχει πει αποκαλύπτοντας πώς διατηρεί σε τέλεια γραμμή τη σιλουέτα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved