Γιούλικα Σκαφιδά: Δυο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της ξεκίνησε εντατική γυμναστική
Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Δυο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της ξεκίνησε εντατική γυμναστική

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Γιούλικα Σκαφιδά.

Ο ερχομός του γιου της ήρθε και άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή της με την ίδια να έχει θέσει απόλυτη προτεραιότητα το μεγάλωμά του. Το μωράκι είναι πλέον δυο μηνών και η ηθοποιός έχει μπει σε ρυθμούς καθημερινότητας ενώ έχει επιστρέψει και στις παλιές της συνήθειες.

gioulika-skafida-3-antigrafo2.jpg

Ανάμεσα σε αυτές και η γυμναστική της. Πρόσφατα μάλιστα έτρεξε πέντε χιλιόμετρα με την ίδια να λέει στο βίντεο της:

«Μόλις τελείωσα τα πρώτα μου πέντε χιλιόμετρα μετά από πάρα πολύ καιρό. Δεν ήταν εύκολο, ήταν μάλλον δύσκολο. Αλλά είμαι πεισματάρα και θα τα καταφέρω και στις 10 Μαρτίου θα είμαι στην εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.Επίσης σήμερα έχουμε γενέθλια. Γίναμε δύο μηνών και η μαμά μπορεί άνετα να συνεχίσει τις αθλητικές της δραστηριότητες»

skafida-def-681x454.jpg

Η απόφαση της Γιούλικας Σκαφιδά να αποκτήσει παιδί ήταν πολύ συνειδητή. Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να επηρεάστηκα και από την ανιψιά μου. Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια μου και τώρα έρχεται ένα αγόρι. Το δικό μου. Εάν με ρωτούσες πριν από κάποια χρόνια (σ.σ για να κάνει παιδί) θα έλεγα ‘’εε όχι’’ αλλά ήθελα τη συντροφικότητα. Οι γονείς μου είναι 40 χρόνια μαζί. Με τη μεγάλη μου αδελφή έχω 12 χρόνια διαφορά και την είχαμε ως πρότυπο, ότι αυτή τα έκανε όλα σωστά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved