Μαρίνα Παντζοπούλου: Μπήκε στην κουζίνα με τον Άγγελο  – Η hi-tech εικόνα από το σπίτι της Ελένης
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Μπήκε στην κουζίνα με τον Άγγελο – Η hi-tech εικόνα από το σπίτι της Ελένης

Ιδιαίτερη αδυναμία στη Μαρίνα Παντζοπούλου δείχνει να έχει ο Άγγελος Λάτσιος και πώς όχι αφού η μικρή τους έχει πάρει το μυαλό με την τσαχπινιά της.

Ο Άγγελος μάλιστα συχνά μοιράζεται στα social media εικόνες με τη μικρή Μαρίνα. Άλλοτε από κοινές εξόδους τους, από βόλτες στην παραλία, από στιγμές τους μέσα στο σπίτι και πολλές ακόμη.

Αυτό έκανε και αυτή τη φορά ποστάροντας μια κοινή τους εικόνα. Άγγελος και Μαρίνα μπήκαν μαζί στην κουζίνα για μαγειρικές δραστηριότητας και χαζέψαμε με την hi-tech εικόνα από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη.

eleni-menegaki-allagi-ekpompi-wra-antigrafo.jpg

Όπως θα παρατηρήσεις η κουζίνα της Ελένης είναι τεράστια, φωτεινή με νησίδα στη μέση και σε γήινες αποχρώσεις με πολλούς και τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους.

Δες τη φωτό τους στη gallery

«Το θέμα της σεξουαλικής αγωγής, στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά μου, το ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία. Και δεν λέω για σήμερα με τη Μαρίνα που λες ότι έχει προχωρήσει λίγο η εποχή, το αντιμετώπισα και με τον Άγγελο που δεν ήμουν προετοιμασμένη. Το ότι το ξεκινάει το σχολείο βοηθάει λίγο και τον γονιό. Ο γονιός δεν ξέρει σε όλα τα θέματα πώς να μπει. Αν σου κάνει την αρχή το σχολείο, μπαίνεις πιο εύκολα. Ρώτησε χθες η κόρη μου τον πατέρα της «Δηλαδή εμένα δεν με έφερε ο πελαργός με σποράκι; Δηλαδή με τη μαμά κάνατε…», είπε πρόσφατα η Ελένη μέσα από την εκπομπή της για τη μικρή Μαρίνα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved