Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει γιατί έχουν κανιβαλιστεί»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει γιατί έχουν κανιβαλιστεί»

Πρωίαν σε είδον: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος σήμερα 26/1 στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο αποφεύγει να δίνει μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις.

«Έχω μετανιώσει πολλές φορές για πράγματα που έχω πει στις τηλεοπτικές κάμερες, γιατί μετά έχουν κανιβαλιστεί. Όχι μόνο σε μένα, το βλέπω αυτό και σε άλλους συναδέλφους. Κανιβαλίζονται και αυτό είναι το χειρότερο. Δεν έχει φύγει πολύ τελικά η εποχή από αυτό του κακού δελτίου του STAR της δεκαετίας 2000 – 2010. Εγώ έχω πάει και έχω πει παιδιά, τι να σας πω; Πάμε σε μια πρεμιέρα για να τιμήσουμε τους συναδέλφους. Αφού δεν θα παίξετε ότι είμαστε εδώ. Δεν θα το παίξεις, δεν σε ενδιαφέρει», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και συνέχισε:

bourdoumis.jpeg

«Εγώ κατά κόρον δεν κάνω αυτό που λέμε συνεντεύξεις βίντεο, δεν μου αρέσει, γιατί στα 6 – 7 λεπτά που θα παίξουν από τη συνέντευξη… ξεχνάνε να βάλουν όσα λέω για την παράσταση! Το έχω δει και σε καλές εκπομπές! Λένε “συναντήσαμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε ένα καφέ και μιλήσαμε” και ούτε καν παίζει τον λόγο για τον οποίο δίνεται η συνέντευξη. Οπότε ποια είναι η συναλλαγή που έχουμε; Τι ακριβώς κάνουμε;

Τότε, παίζαμε με την Κατερίνα Παπουτσάκη στη σειρά και παίζαμε στο δελτίο με τον Ντόναλτ Ντακ και τον Μίκυ Μάους. Δηλαδή έπαιζαν όλα τα καρτούν! Σε αυτή τη φάση θα στεναχωρηθείς, θα θυμώσεις. Είχε τύχει να βρεθώ και με άνθρωπο του καναλιού και να του πω: “Όχι, δεν θέλω να σου μιλήσω! Δεν θέλω να σου πω ούτε καλησπέρα". Γιατί να πούμε καλησπέρα; Να πούμε τι; Να κάνουμε δημόσιες σχέσεις;. Καταλαβαίνω και το χιούμορ αλλά ποιο είναι αυτό το χιούμορ; Να το δούμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved