O Πασχάλης μιλάει στο gossip-tv για τη μουσική της κόρης του που επέλεξε η NASA: «Καμαρώνουμε»
Showbiz

O Πασχάλης μιλάει στο gossip-tv για τη μουσική της κόρης του που επέλεξε η NASA: «Καμαρώνουμε»

Πασχάλης - Μπροστά σε μία τεράστια επιτυχία βρέθηκε η κόρη του Πασχάλη, Ζηνοβία Αρβανιτίδη καθώς η NASA -και όχι μόνο- επέλεξε τις μουσικές της συνθέσεις για να επενδύσει εκπαιδευτικό της βίντεο.

Η Ζηνοβία Αρβανιτίδη μάς συστήθηκε ως έφηβη να ερμηνεύει με τον πατέρα της, το αγαπημένο τραγούδι «Καταπληκτικοί» ενώ τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει με το ταλέντο της, μας μαγεύει με τις σπουδαίες μουσικές της και εντυπωσιάζει πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.

Η γνωστή δημιουργός έχει ήδη διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στο εξωτερικό στον μαραθώνιο της μουσικής και τα τελευταία χρόνια ζει στη Γαλλία όπου διαγράφει μία λαμπρή πορεία. Διατηρώντας πάντα ένα χαμηλό προφίλ, κατάφερε να συνθέσει μουσικές που η NASA επέλεξε για να «επενδύσει» ένα εκπαιδευτικό της βίντεο.

zina

Ζηνοβία Αρβανιτίδη

Ο υπερήφανος πατέρας της, Πασχάλης Αρβανιτίδης μοιράστηκε τη χαρά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας: «Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου και "συνάδελφο" Zinovia Arvanitidi, που η NASA επέλεξε τη σύνθεσή της "Wonders Of The Earth" και επένδυσε μουσικά το βίντεο με τη συνέντευξη της διαστημικής επιστημονικής ομάδας που επιδιόρθωσε το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στο διάστημα, το HUBBLE. Επίσης, η σύνθεσή της "The Storm Is Coming" επενδύει μουσικά το βίντεο της NOAA 2023 Atlantic Hurricane. Συγκίνηση! Πολλή συγκίνηση!»

Δείτε στην παρακάτω Gallery τις εικόνες που ανέβασε:

O τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και την επιτυχία της κόρης του:

pasxalis2-1024x576.jpg

O Πασχάλης αποκλειστικά στο gossip-tv!

Θα ήθελα να μου πείτε αρχικά πώς έγινε όλο αυτό, πώς προέκυψε το να επιλέξει η NASA τα κομμάτια που έγραψε η κόρη σας;

Η Ζηνοβία εδώ και χρόνια τώρα ασχολείται με τη σύνθεση μουσικής για κινηματογράφο, για social media και για τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια έχει μία σύμβαση με την Παγκόσμια Universal, στην οποία δίνει συνθέσεις της και μπαίνουν σε μία λίστα, μία πλατφόρμα αυτές οι συνθέσεις. Εκεί μπαίνουν όσοι ενδιαφέρονται για μουσικές και επιλέγουν. Έτσι, λοιπόν, και η NASA μπήκε σε αυτήν την πλατφόρμα και επέλεξε αυτό το κομμάτι της Ζηνοβίας, λοιπόν, και επένδυσε με αυτό ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται και στην επιδιόρθωση βλάβης του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble. Το θεωρούμε ότι είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι και λίγο πράγμα η NASA να επιλέγει ένα δικό σου τραγούδι, κομμάτι δηλαδή, για να επενδύσει τα επιστημονικά ντοκιμαντέρ της. Και επίσης, η NOAA της Αμερικής, που επέλεξε το "Hurricane", ένα άλλο κομμάτι δηλαδή της Ζηνοβίας, και επένδυσε το δικό της ντοκιμαντέρ, τις κινήσεις των τυφώνων και λοιπά, στην υδρόγειο.

zinovia_arvanitidi_inattendu.jpg

Ζηνοβία Αρβανιτίδη

Χαρήκαμε πάρα πολύ με αυτό το νέο που μάθαμε και καμαρώσαμε και καμαρώνουμε για το κορίτσι μας ότι προχωράει καλά. Εννοείται ότι η Ζήνα είναι χαμηλών τόνων και δεν της αρέσουν πολύ οι δημοσιότητες. Κοιτάζει να κάνει καλά τη δουλειά της, να δουλεύει με το δικό της τρόπο και με συνέπεια. Πιστεύω ότι το ταλέντο της δεν μπορεί να κρυφτεί.

zinovia-arvanitaki.webp

Ζηνοβία Αρβανιτίδη

Θέλει να κάνει αντίστοιχα πράγματα και στην Ελλάδα ή όλο αυτό που έχει γίνει θα την κρατήσει μακριά από εδώ;

Καταρχήν η Ζήνα δεν είναι σνομπ. Η Ζήνα δε λέει όχι σε τίποτα εκτός από κακές δουλειές. Εκεί είναι σνομπ. Της αρέσει να κάνει καλές δουλειές που να έχουν συνέπεια, που να έχουν άποψη, που να λένε κάτι. Εάν υπάρχει κάποια τέτοια πρόταση, φυσικά και με πολύ χαρά θα τη συζητήσει και θα την πάρει να την ολοκληρώσει, να τη διεκπεραιώσει. Αλλά ο παγκόσμιος χώρος αναγνωρίζει περισσότερο αυτό το είδος που κάνει. Θέλω να της ευχηθώ μέσα από το gossip-tv να είναι καλά και να δημιουργεί πάντα με συνέπεια και με διάθεση, όπως έχει, να παρουσιάζει πάντα κάτι καινούργιο, κάτι νέο, κάτι μουσικά, ποιοτικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved