Η Στικούδη αποκάλυψε ποιο όνομα θα ήθελε να δώσει στον αγέννητο γιο της!
Showbiz

Η Στικούδη αποκάλυψε ποιο όνομα θα ήθελε να δώσει στον αγέννητο γιο της!

Η Κατερίνα Στικούδη μετρά αντίστροφα και ανυπομονεί για την ώρα και τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της. Πώς θα ονομάσει τον γιο της που έρχεται από στιγμή σε στιγμή; 

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο OK λίγο πριν γεννήσει και αποκάλυψε ποιο όνομα θα ήθελε ιδανικά να δώσει στον γιο της που έρχεται στον κόσμο σε λίγες μέρες.

Η Κατερίνα Στικούδη δε δίστασε να αποκαλύψει πως το όνομα που αγαπά και θα ήθελε να φωνάζει τον γιο της είναι... Νίκος!

Φυσικά, η Κατερίνα Στικούδη δεν επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα τυχαία, καθώς έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί του. Νίκο λένε και τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το όνομα που μου αρέσει είναι το Νίκος, που είναι ο μπαμπάς μου».

Η Κατερίνα Στικούδη στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν φανταζόταν από μικρή ηλικία να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, όπως και για το ποιο είναι το αγαπημένο της αντρικό όνομα απάντησε:

«Αγαπούσα τα παιδάκια πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσαν, οι αγκαλιές, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδιά. Όμως, πάντα έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και είναι αγοράκι θα το πω Βύρωνα. Και γνωρίζω τον Βαγγέλη, ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας, και λέω: «Εσύ είσαι! Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα άλλο». Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved