Αννούλα Φλωρινιώτη: Το μνήμα του αδερφού της & το σπαρακτικό μήνυμα: «Έκανα ό,τι μπορούσα αγάπη μου»
Showbiz

Αννούλα Φλωρινιώτη: Το μνήμα του αδερφού της & το σπαρακτικό μήνυμα: «Έκανα ό,τι μπορούσα αγάπη μου»

Πέρασαν σχεδόν 40 ημέρες από την τραγική απώλεια του Νίκου Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο. 

Ο Νίκος Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, βυθίζοντας την οικογένειά του, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν στην απόλυτη θλίψη.

Μετά από την τραγική απώλεια του τραγουδιστή, η Αννούλα Φλωρινιώτη έφτιαξε το μνήμα του αδερφού της προκειμένου να επισκέπτεται την τελευταία του κατοικία όλο αυτό το διάστημα του πένθους της.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία από το μνήμα του Νίκου Φλωρινιώτη γράφοντας: «Έκανα ό,τι μπορούσα αγάπη μου».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στις 6 Ιουνίου, μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Σήμερα (27/1) έγινε και το μνημόσυνο των 40 ημερών του Νίκου Φλωρινιώτη, με συγγενείς και φίλους να συμπαραστέκονται στην οικογένεια, τη Μάχη, την Άννα και τον Σάββα Φλωρινιώτη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved