Ναταλία Μίγδου: Πού βρίσκεται σήμερα η πιο εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός των '00s;
Showbiz

Ναταλία Μίγδου: Πού βρίσκεται σήμερα η πιο εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός των '00s;

Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει η πιο εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός της ελληνική τηλεόρασης των '00s Ναταλία Μίγδου;

Ο πιο σπουδαίος ρόλος, αυτός της μαμάς, οδήγησε τη Ναταλία Μίγδου στην απόφαση να αποχαιρετήσει τη φιλόδοξη καριέρα της στην Αθήνα και να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τα Ιωάννινα. Η ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στη μικρή οθόνη το 1999, παίζοντας στην πετυχημένη κωμική σειρά «Baby Style» της Ελένης Μαβίλη, και «έκλεισε» την τηλεοπτική καριέρα της με το «Φύγε εσύ, έλα εσύ».

Τώρα, είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της και των τριών παιδιών της και εκτελεί χρέη καλλιτεχνικής διευθύντριας στη σχολή θεάτρου «Ορφέας».

«Ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση ήταν πρωταγωνιστικός. Μου τον εμπιστεύτηκε η Ελένη Μαβίλη. Μεγάλη σχολή. Απαιτητική, δύσκολη και αυστηρή. Στο θέατρο ήμουν επίσης τυχερή. Για αρχή δούλεψα στο Εθνικό, με τον Πέτρο Φιλιππίδη και σκηνοθέτη τον Κώστα Τσιάνο. Συνέχισα εκεί με τον Στέφανο Ληναίο και αργότερα στο Ελεύθερο Θέατρο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η γνωστή ηθοποιός πειραματίστηκε αρκετά με τα μαλλιά της, αλλά ό,τι κι αν έκανε πάντα έδειχνε πανέμορφη κι εντυπωσιακή, ακριβώς όπως και σήμερα!

Διατηρώντας το ξανθό της look η Ναταλία Μίγδου συνεχίζει να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved