Showbiz

Ελένη Βιτάλη: «Τις βλέπω σε πάνελ και αναρωτιέμαι γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Ελένη Βιτάλη και εξήγησε γιατί έχουν παρεξηγηθεί κατά καιρούς τα λεγόμενά της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιώργο Νταλάρα ενώ μίλησε και για τις γυναίκες που βρίσκονται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών.

«Όσα λάβει ένας καλλιτέχνης από μία διαφήμιση είναι και αυτά τα χρήματα που μπορεί να χρειάζεται. Επειδή είμαι αυθόρμητη, τα λεγόμενά μου έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, γι’ αυτό προσέχω» ανέφερε η Ελένη Βιτάλη.

«Στα τηλεοπτικά πάνελ δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Κάποια στιγμή σε ένα πάνελ που σχολίαζαν τα λεγόμενά μου, είδα μία ξανθιά κοπέλα να πετάγεται και να με κρίνει, γέλασα πολύ. Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ το γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;» σχολίασε η Ελένη Βιτάλη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved