Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση: Η νέα συνάντηση με τη Φουρέιρα, η συμβουλή και η πρόβλεψη για τη γέννα

Gossip-tv Team

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την Δήμητρα Βαμβακούση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο και ο καρπός του έρωτά τους θα ανοίξει ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή τους.

Η Δήμητρα Βαμβακούση, το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Ελένη Φουρέιρα και όπως ήταν φυσικό μετά το πρόγραμμα οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν.

dimitravmk_1703946297_3269261046542556852_664764432.webp

Η τραγουδίστρια προέβλεψε πως με τόσο χορό που έριξε η εγκυμονούσα σίγουρα θα γεννήσει άμεσα και το μωρό θα πάρει επιτέλους θέση!

«Λοιπόν ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί. Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα, και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό. Ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση με την Ελένη Φουρέιρα να της απαντά: «Με όλα αυτά τα χορευτικά που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ναι… αύριο μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved