Βάσια Παναγοπούλου: «Μου έχουν ρίξει πολλή λάσπη όλα αυτά τα χρόνια. Με το κιλό! Έχω ακούσει τέρατα»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Μου έχουν ρίξει πολλή λάσπη όλα αυτά τα χρόνια. Με το κιλό! Έχω ακούσει τέρατα»

Η Βάσια Παναγοπούλου, σε μία κατάθεση ψυχής, μίλησε για τη λάσπη που όπως λέει έχει δεχτεί όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της δουλειάς της. 

Καλεσμένη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, η γνωστή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς και θιασάρχης, μίλησε για τον πόλεμο που όπως υποστηρίζει έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια:

«Μου έχουν ρίξει πολλή λάσπη όλα αυτά τα χρόνια, βεβαίως. Με το κιλό! Όταν ξεκίνησα, γιατί ξεκίνησα και μικρή, στεναχωριόμουν πάρα πολύ και τα έπαιρνα όλα πολύ κατάκαρδα» είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου από καρδιάς και συνέχισε λέγοντας:

panagopoulou-aggelopoulos.jpg

«Με τον καιρό όμως άρχισα να γίνομαι πιο δυνατή και να συνειδητοποιώ ότι δεν μπορούμε να απαιτούμε από όλο τον κόσμο να έχει την καλύτερη ιδέα για εμάς, δεν γίνεται. Αυτό το «σε όποιον αρέσουμε» το είπα εντελώς κάποια στιγμή».

Η ίδια σημείωσε: «Δεν μου αμφισβήτησε ποτέ κανείς το πόσο καλή είμαι στη δουλειά μου οπότε και δεν απαιτώ από κανέναν άλλον να έχει την πραγματική εικόνα για μένα, την οποία έχουν προφανώς οι άνθρωποι που με συναναστρέφονται και με γνωρίζουν. Δεν με πειράζει όμως. Με τον καιρό έγινα πιο δυνατή σε αυτό».

Και κατέληξε: «Παλαιότερα στεναχωριόμουν πάρα πολύ και το έπαιρνα μέσα μου πολύ κατάκαρδα. Με πείραζε βαθιά δηλαδή αυτό. Έχω ακούσει τέρατα, πραγματικά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved