Κουλουκάκου: Η σχέση της με τον χρόνο που περνάει, οι φοβίες και οι ανησυχίες για τη μητρότητα
Showbiz

Κουλουκάκου: Η σχέση της με τον χρόνο που περνάει, οι φοβίες και οι ανησυχίες για τη μητρότητα

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου σε συνέντευξή της μιλάει για τη δημόσια εικόνα της και πόσο εγκλωβίζεται σε αυτή αλλά και για το γεγονός ότι φοβάται που... δεν φοβάται τίποτα! 

Σε μία απολαυστική κατάθεση ψυχής της μιλάει επίσης και για τον χρόνο που περνάει και που όπως λέει, της έχει φερθεί υπέροχα όπως βέβαια και η ίδια σε εκείνον αφού τον σέβεται...

Είστε πάντα ο εαυτός σας ή έχετε νιώσει να εγκλωβίζεστε λόγω της δημόσιας εικόνας σας;

Είμαι πάντα ο εαυτός μου, με όποιο τίμημα ή κόστος επιφέρει αυτό. Δεν εγκλωβίζομαι σε κουτάκια, γιατί δεν πιστεύω πως έχω άλλη εικόνα δημόσια και άλλη προσωπική. Ο ρόλος μου αρχίζει και τελειώνει στο γύρισμα, και θεωρώ πως αυτό είναι κατανοητό και από το κοινό που παθιάζεται και ίσως ακόμη και να ταυτίζεται με την Ιουλία στην παρούσα συνθήκη. Γενικότερα, πάντως, θεωρώ ότι οφείλουμε όλοι οι άνθρωποι να είμαστε αυθεντικοί και ειλικρινείς, πάνω από όλα με τον εαυτό μας, για να μπορούμε να είμαστε έτσι και με τον συνάνθρωπό μας. Οι εποχές που θεωρείτο πρέπον ή κατά κάποιον τρόπο υπήρχε διαχωρισμός μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής εικόνας και λόγου για μένα έχουν καλώς παρέλθει.

Πιστεύετε ότι η ηλικία είναι μόνον ένας αριθμός;

Η ηλικία είναι εμπειρίες, μαθήματα, λάθη, εξέλιξη, αποτυχίες, επιτυχίες, χαρές, πένθη, σοφία, γνώση, ωριμότητα, συγχώρεση, κάθαρση, αγάπη, είναι τα πάντα. Ευλογημένοι όλοι όσοι μεγαλώνουμε. Είναι λες και κάθε φορά στα γενέθλιά μας αναγεννιόμαστε κι έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να ζήσουμε ακόμη έναν χρόνο και να γινόμαστε καλύτεροι από τον προηγούμενο. Αυτές οι ευκαιρίες θέλεις να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται.

Είστε από τους ανθρώπους που λένε ανοιχτά την ηλικία τους; Είναι κάτι που σας φοβίζει;

Και ναι και όχι, δε φοβάμαι. Απλώς παλιότερα στην Ελλάδα εμάς τους ηθοποιούς μάς έβαζαν σε κατηγορίες ηλικιακές με βάση την ημερομηνία γέννησης και όχι την υποκριτική ηλικία - στο εξωτερικό (υπόλοιπη Ευρώπη και ειδικά στην Αμερική) ήταν ήδη απαγορευτικό μόνο και μόνο να σε ρωτήσουν «πόσο χρονών είσαι» σε ένα κάστινγκ. Στα πρώτα μου βήματα, λοιπόν, την έκρυβα κι εγώ ή απέφευγα να λέω την αλήθεια. Ο χρόνος μού φέρεται καλά, κι εγώ τον σέβομαι πολύ. Αγαπώ τα σημάδια που αφήνει, φανερά και μη, και συνεχίζω να με ξαφνιάζω θετικά, να με ανακαλύπτω διαρκώς. Η ηλικία είναι ευλογία, θα έλεγα.

Υπάρχει κάτι που γενικά φοβάστε;

Δυστυχώς όχι, παραμένω παράτολμη και με γοητεύει το άγνωστο. Φοβάμαι ότι δε φοβάμαι, εκτός από τα θρίλερ τα οποία δεν τα βλέπω ποτέ. Μου λένε ότι θα αλλάξει αυτό με τον ερχομό του παιδιού.

Το συναίσθημα, οι κοινωνικές επιταγές ή η ηλικία είναι παράγοντες που μετρούν για την απόφαση να γίνει κάποιος γονιός;

Μόνο η αγάπη μετράει. Να νιώθεις αγάπη και να μπορείς να τη μοιραστείς απλόχερα με ανιδιοτέλεια. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να θέλουν να το ζήσουν με τη μόνη προϋπόθεση για εμένα να είναι ικανοί να νιώσουν και να δώσουν αγάπη.

Πηγή: Glow

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved