Η έγκυος Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το beauty routine της για αντιγήρανση & τη διατροφή της
Showbiz

Η έγκυος Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το beauty routine της για αντιγήρανση & τη διατροφή της

Έπειτα από χρόνια στις διεθνείς πασαρέλες ως μοντέλο και αρκετά χρόνια στα πλατό της ιταλικής τηλεόρασης και του κινηματογράφου, η επιστροφή της Αντιγόνης Κουλουκάκου στην Ελλάδα σηματοδότησε νέα ξεκινήματα.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς μιλάει για τη μητρότητα αλλά και για τα beauty tips που χρησιμοποιεί καθημερινά για να διατηρείται φρέσκια και σε φόρμα αφού αποκαλύπτει και τις διατροφικές της συνήθειες!

kouloukakou.jpg

Πώς ορίζετε τη δική σας αντιγήρανση; Ποια beauty routine ακολουθείτε;

Με φροντίζω αρκετά, είμαι παιδί της κρέμας και του αντηλιακού, της μάσκας και του μασάζ! Απλώς δε βάφομαι ιδιαίτερα γιατί δεν το κατέχω, δεν μπορώ να με ζωγραφίσω, ούτε είμαι ικανή να φτιάξω τα μαλλιά μου, και επίσης μου αρέσει να μου τα περιποιούνται, χωρίς όμως υπερβολές. Επιβάλλεται ειδικό σαπούνι το βράδυ και ορός ή sleeping mask δύο φορές την εβδομάδα. Το πρωί χρησιμοποιώ καθαριστικό νερό με cotton pads, κρέμα ματιών και αντηλιακό! Και νούμερο ένα μυστικό είναι ο ύπνος, κοιμάμαι νωρίς, ξυπνάω νωρίς, δεν καπνίζω, δεν κάνω καταχρήσεις, εκτός από τις σοκολάτες στις οποίες έχω αδυναμία και δε θέλω να τις κόψω.

Διατροφή και εγκυμοσύνη: έχει αλλάξει κάτι στα διατροφικά σας πρότυπα;

Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολλοί δύσκολοι -δε θέλω να αναφερθώ εκτενέστερα-, αλλά καθόρισαν και τη διατροφή μου μέχρι σήμερα. Τρώω πολλά φρούτα αλλά καθόλου ζάχαρη και θεωρώ μύθο τα κλισέ «έχω λιγούρες, τρέχουμε να τις ικανοποιήσουμε, ονειρεύομαι προφιτερόλ και μπακλαβάδες». Είναι σε φυσιολογικό πλαίσιο όλα. Αν έχω αυτό που θέλω, θα το φάω, αν όχι, θα φάω κάτι άλλο!

Πηγή: Glow

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved