Κουλουκάκου: Ο ρόλος ως Ιουλία στη Γη της Ελιάς, η ψυχοθεραπεία και τα σχέδιά της με το μωρό της
Showbiz

Κουλουκάκου: Ο ρόλος ως Ιουλία στη Γη της Ελιάς, η ψυχοθεραπεία και τα σχέδιά της με το μωρό της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου οδεύει προς την τελική ευθεία πριν γεννήσει και φυσικά ετοιμάζεται κατάλληλα για να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί. 

Η ίδια σε συνέντευξή της μιλάει για τον ρόλο της ως Ιουλία Βρεττάκου στη Γη της Ελιάς, αλλά και για όλα όσα ονειρεύεται από εδώ και στο εξής που θα γευτεί τη χαρά της μητρότητας...

Τι σχέση έχει η Ιουλία Βρεττάκου με την Αντιγόνη Κουλουκάκου; Σε ποια σημεία ταυτίζεστε και σε ποια όχι;

Καμιά. Θα κουραζόμουν να παίζω τον εαυτό μου, εξάλλου. Αλλά, όταν πλέον έχεις φτάσει αισίως στην 3η σεζόν και πας για 4η, βάζεις τις πινελιές σου στον χαρακτήρα του ρόλου σου. Δοκιμάζεις εκ του ασφαλούς, πειραματίζεσαι κι εκεί μπορεί να έφερα και λίγο από την Αντιγόνη στην Ιουλία. Αλλά καλύτερα όχι, θα ήταν άλλη σειρά και το σενάριο το υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, όχι εγώ, άρα είναι δικό της παιδί, όχι δικό μου.

antigoni-kouloukakou-gi-tis-elias.jpg

Είπατε ότι σκεφτόσασταν να τελειώσετε σε αυτήν τη σεζόν τη «Γη της Ελιάς», υπάρχουν κάποιες άλλες προτάσεις που ενδεχομένως θέλετε να εξετάσετε; Τι θα κρίνει την παραμονή σας στη σειρά;

Ναι, αλήθεια είναι, γιατί θεωρούσα ότι θα ολοκληρωθεί η σειρά φέτος, με την 3η σεζόν. Θέλω να ολοκληρώνω τις δουλειές μου και τους χαρακτήρες που ενσαρκώνω. Η Ιουλία ακόμη δεν έχει φτάσει εκεί που της αξίζει. Εύχομαι να μη σας έχω κουράσει και να κάνετε υπομονή, γιατί το ταξίδι συνεχίζεται.

Πώς επιλέγετε τις δουλειές στις οποίες θα πείτε «ναι»;

Από το ίδιο το πρότζεκτ και τους συνεργάτες και τους συντελεστές, αλλά βασικά ποιοι το πλαισιώνουν. Θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που θαυμάζω και είναι καλά παιδιά με ήθος.

Είστε υπερκινητική, ψυχαναγκαστική και τελειομανής, όπως αναφέρατε σε πρόσφατη συνέντευξή σας. Ποια είναι η σχέση σας με την ψυχοθεραπεία;

Δεν έχω πάει σε κάποιον ειδικό, απλώς διαβάζω πολύ. Είμαι περίεργη, ανήσυχη και με ψάχνω όπως και με αμφισβητώ διαρκώς.

kouloukakou-2-1.webp

Στο «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» ο Tennessee Williams αναφέρεται στον κανιβαλισμό σε επίπεδο κυριολεκτικό αλλά και συμβολικό. Στον χώρο του θεάματος, που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, το έχετε δει να συμβαίνει;

Συμβαίνει καθημερινά σε όλη την ανθρωπότητα, σε κάθε γωνιά της Γης. Δεν είναι ο χώρος του θεάματος επειδή είναι ανταγωνιστικός, είναι ο άνθρωπος και η ανθρώπινη φύση του που συγχέεται με τα ζωώδη ένστικτά του. Δε θα το αναλύσω περισσότερο, γιατί δε θέλω να είμαι μια φωνή αναπαραγωγής αυτών που συμβαίνουν, γιατί η λύση του προβλήματος είναι στην παιδεία, στην οικογένεια και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κράτους.

Κάνετε σχέδια; Και αν ναι, ποιος είναι ο επόμενος προορισμός που θέλετε να φτάσετε;

Ονειρεύομαι και βάζω στόχους για τους οποίους δουλεύω πλέον πιο αθόρυβα, αλλά εξίσου πολύ. Δε θα σου πω τα μακρινά μου σχέδια αλλά τα άμεσα: να φέρω στον κόσμο ένα υγιές μωρό και να είμαι καλά για να μπορώ να το μεγαλώσω με αγάπη.

Πηγή: Glow

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved