«Λύγισε» η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στον «αέρα» - Η φήμη ότι είχε σκοτωθεί ο άντρας της και η αγωνία
Showbiz

«Λύγισε» η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στον «αέρα» - Η φήμη ότι είχε σκοτωθεί ο άντρας της και η αγωνία

Famagusta - Την «καρδιά» της στη Νίκη Λυμπεράκη άνοιξε η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής η «Μεγάλη Εικόνα» που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής 28/1.

Η σπουδαία ηθοποιός του θέατρου μίλησε στο Mega με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά Famagusta.

Η ίδια μίλησε από καρδιάς για τις αναμνήσεις που η ίδια έχει από τα δραματικά γεγονότα του ’74 στην Κύπρο αλλά και για την συμμετοχή του συζύγου της στον πόλεμο.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη εξομολογήθηκε πως «τα βιώσαμε αυτά τα γεγονότα. Βέβαια δηλώνω από την αρχή ότι μέσα από αυτή την τραγωδία είμαστε μια οικογένεια από εκείνες που, θα έλεγα, ήμασταν τυχερές κάτω από εκείνες τις συνθήκες. Δεν κλάψαμε νεκρούς, δεν έχουμε την αγωνία την προσωπική και την ατομική των αγνοουμένων, δεν ξεριζωθήκαμε από πατρίδες. Βίωσα όμως τον πόλεμο. Ο άντρας μου πήγε να πολεμήσει ως έφεδρος. Πέρασα αγωνίες γιατί βγήκε φήμη ότι είχε σκοτωθεί, τον έψαχνα στα νοσοκομεία. Ας πούμε πως ήταν μια παρεξήγηση ως προς το όνομα αλλά πέρασα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία πάνω σε αυτό».

MPEMPE3.jpg

«Είχα μείνει πίσω με τα δυο μωρά μου αλλά ξέρετε τι αγαλλίαση είναι, μετά από όλο αυτό το άγχος του να σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει χαθεί και να μην τον ξαναδώ, να τον βρίσκω μπροστά μου; Είναι πολύ μεγάλη ευτυχία αυτό. Να ξαναγυρίζει δηλαδή ο άνθρωπος που φοβάσαι ότι δεν θα τον ξαναδείς γιατί έχει πάει στον πόλεμο».

«Είναι ένα απερίγραπτα πολύτιμο δώρο» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved