Τσιμιτσέλης για την "κόντρα" Γερονικολού - Λασκαράκη: "Η Κατερίνα το αντιμετώπισε με προβληματισμό"
Showbiz

Τσιμιτσέλης για την "κόντρα" Γερονικολού - Λασκαράκη: "Η Κατερίνα το αντιμετώπισε με προβληματισμό"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο Mega Καλημέρα για την «κόντρα» ανάμεσα στην Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη μετά τις δηλώσεις της πρώτης στην Ελένη που ήταν καλεσμένη για έναν θεατρικό ρόλο και τη συνεργασίας της με την Μιμή Ντενίση.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Φυσικά και το παρακολούθησα. Δεν σταμάτησε να χτυπάει το κινητό. Στην αρχή είπα ότι έχει γίνει πάρα πολύ συνταρακτικό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, εννοώ δεν έχω καταλάβει πως έχει προκύψει ένα θέμα από το πουθενά χωρίς να υπάρχει θέμα».

laskaraki-geronikolou.jpg

Και πρόσθεσε: «Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, όλη η ιστορία είναι ότι η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση “Το άνθος του κάκτου”, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Αθηνά Οικονομάκου, έπαιξε εξαιρετικά κι αυτήν, τελείωσε η σεζόν. Η Κατερίνα Γερονικολού πήγε έπαιξε στον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν, πέρασε η παράσταση στην ιστορία.».

Και τόνισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Αυτό είναι, τίποτα άλλο. Τώρα για beef μεταξύ Κατερίνας και Βάσως δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά ενώ δεν υπάρχει».

laskaraki-geronikolou.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Η Κατερίνα Γερονικολού δεν πήγε σε κανενός της θέση. Διάλεξε η Μιμή Ντενίση να κάνει έναν ρόλο, που έτυχε την προηγούμενη χρονιά να τον έχει κάνει η Αθηνά Οικονομάκου και πριν η Βάσω Λασκαράκη. Με προβληματισμό το αντιμετώπισε, καταλήξαμε εφόσον δεν υπάρχει ούτε φωτιά, ούτε καπνός».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved