Νίκος Ψαρράς: «Είναι τραύμα, είναι μια πληγή που αιμορραγεί και θέλει χρόνο για να επουλωθεί»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: «Είναι τραύμα, είναι μια πληγή που αιμορραγεί και θέλει χρόνο για να επουλωθεί»

Για την απώλεια του πατέρα του και την πληγή που του έχει αφήσει ο θάνατός του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Ψαρράς.

Ο ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του για την απώλεια εκείνη που έφερε στη ζωή του ένα γερό ταρακούνημα εξομολογήθηκε πως η απώλεια του μπαμπά του παραμένει μια πληγή ανοιχτή που αιμορραγεί.

1675701706472-800319431-psarras-5.jpg

Στο θέατρο είναι πολύ πιο δύσκολο να μην παίξεις αν συμβεί κάτι. Δεν έχεις αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, που να μην μπορέσεις να ανέβεις στη σκηνή;

Εγώ δεν θα μπορούσα να παίξω. Είμαι από αυτούς που θα πουν «θέλω ησυχία». Δεν είμαι άνθρωπος που θα άντεχα να ξεπεράσω μια οδύνη και να παίζω. Θα ’θελα την ησυχία μου.

1675701707052-914275268-psarras-1.jpg

Θεωρείς ότι ο θάνατος του πατέρα σου ήταν το πιο γερό «ταρακούνημα» μέχρι τώρα στη ζωή σου;

Ναι, ήταν από τα πιο ισχυρά. Ήταν ο πιο κοντινός μου άνθρωπος που έχει «φύγει» και νομίζω ότι είναι ένα τραύμα που όλοι το περνάμε, είναι μια πληγή που αιμορραγεί και θέλει πολύ χρόνο για να επουλωθεί. Αλλά έπειτα από τρεις μέρες επέστρεψα κανονικά στις υποχρεώσεις μου και συνέχισα τη δουλειά μου, γιατί έτσι είναι η ζωή. Η ζωή συνεχίζεται. Και να σου πω και κάτι; Αυτό είναι το φυσικό, όσο επώδυνο και να ’ναι, τα παιδιά να κηδεύουμε τους γονείς μας. Όταν γίνεται το αντίθετο είναι αβάσταχτο.

Πηγή ontime

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved