Φαίη Σκορδά: Οι σπάνιες αναρτήσεις με τον πατέρα της και η μεγάλη αδυναμία
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Οι σπάνιες αναρτήσεις με τον πατέρα της και η μεγάλη αδυναμία

Τραγικές ώρες βιώνει η Φαίη Σκορδά.

Η ξαφνική είδηση θανάτου του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά, τη βύθισε στο απόλυτο πένθος. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (29-01) έγινε γνωστό πως ο πολυαγαπημένος της μπαμπάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα «προδομένος» από την καρδιά του.

Ο Δημήτρης Σκορδάς αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά του, τίποτα δεν προμήνυε αυτήν την τραγική κατάληξη. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά και αμέσως έφυγε προκειμένου να είναι στο πλευρό της μαμάς της.

201511221129380.8985_GIORGOS_LIAGAS_DIMITRIS_SKORDAS_20112015.jpg

Η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της, ο οποίος στήριζε κάθε βήμα της, ενώ είχε δώσει το όνομά του στον δεύτερο γιο της.

«Μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια, με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους θείους μου, τη γιαγιά και τον παππού. Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω σε μια σημαντική απόφαση είναι η μαμά μου αλλά επειδή αγχώνεται την παίρνω εκ του αποτελέσματος», έχει πει η ίδια ενώ σε δηλώσεις της για την αγάπη που ένωνε τους γονείς της, είχε πει:

201006211233420.1892_FEI_SKORDA_ME_TON_PATERA_TIS_20062010.jpg

«Για μένα το ιδανικό είναι να είσαι αγκαλιά με τον άλλον. Και μια επιτυχημένη σχέση, θεωρώ ότι εκφράζεται και εξωτερικεύεται και έτσι, και στον ύπνο. Λέω το ιδανικό, δε λέω ότι το έχω ζήσει.
Το ιδανικό είναι να είναι ένα ζευγάρι που μένει ερωτευμένο, με όποια συνθήκη, αλλά έχουν και την ανάγκη να είναι αγκαλιά. Αυτό είναι, να βρεις κάποιον να μην αισθάνεσαι βαρύ το χέρι του, κατάλαβες... Να μη σε νοιάζει τίποτα». Δες τις σπάνιες αναρτήσεις με τον μπαμπά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved