Ευγενία Ξυγκόρου: «Θα απέφευγα να ερωτευτώ συνάδελφό μου ηθοποιό»
Showbiz

Ευγενία Ξυγκόρου: «Θα απέφευγα να ερωτευτώ συνάδελφό μου ηθοποιό»

Η Ευγενία Ξυγκόρου αν και έχει ήδη αρκετούς τηλεοπτικούς ρόλους το βιογραφικό της, φέτος κερδίζει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της ως Ιουλία στην τηλεοπτική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας»...

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της μιλάει για τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτή τη νέα τηλεοπτική πρόκληση αλλά και για το αν θα ερωτευόταν ποτέ συνάδελφο ηθοποιό...

«Θα απέφευγα να ερωτευτώ συνάδελφό μου ηθοποιό. Δε θεωρώ ότι είναι η πιο σωστή επιλογή. Τους λατρεύω τους άντρες ηθοποιούς ως παρέα, αλλά δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον είναι να έχεις ακριβώς τις ίδιες αγωνίες με τον άλλον, να κάνετε τις ίδιες συζητήσεις, κάθε μέρα».

Παρόλο που έχει μπροστά της πολλά γυρίσματα για το «Προξενιό της Ιουλίας» και το σίριαλ βρίσκεται στα μισά της διαδρομής του, εκείνη γνωρίζει πως το τέλος θα τη βρει κλαίγοντας.

201812131303190.6618_EYGENIA_KSIGKOROY_12122018.jpg

«Με πληγώνει ο αποχωρισμός από το συνεργείο και το καστ, δεν το έχω συνηθίσει ακόμη. Δεν μπορώ να κατανοήσω ότι αυτό ακριβώς θα συμβαίνει έπειτα από κάθε μου δουλειά. Είναι επίπονο και δύσκολο για μένα».

Χρειάστηκε να δώσει κάποια μάχη μέχρι σήμερα η Ευγενία Ξυγκόρου; Η ηθοποιός εκπλήσσει με την απάντησή της: «Τώρα που τελείωσα και τη δραματική σχολή και είμαι full-time ηθοποιός, δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Πώς θέλω να πάω παρακάτω, τώρα που είμαι μέσα σε αυτό, αλλά δεν έχω έναν οδηγό πάνω από το κεφάλι μου. Ζορίστηκα με τον εαυτό μου περισσότερο και όχι με τις καταστάσεις. Ήμουν πιο ασφαλής ως σπουδάστρια, θεωρούσα ότι δεν μπορούσε κάποιος να με κρίνει αυστηρά. Όχι ότι ίσχυε κάτι τέτοιο, αλλά αυτό έλεγα στον εαυτό μου».

Πηγή: Glow

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved