Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Ο ρόλος στο «Προξενιό», η σχέση με τον Προβιό & ο γάμος της με τον αγαπημένο της
Showbiz

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Ο ρόλος στο «Προξενιό», η σχέση με τον Προβιό & ο γάμος της με τον αγαπημένο της

Αυτή η χρονιά έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς για την Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Μετά τις sold out παραστάσεις έχει εισβάλλει στο σίριαλ «Το προξενιό της Ιουλίας» στον ALPHA, ενώ στην προσωπική της ζωή σχεδιάζει τον γάμο της με τον σύντροφο της Γιώργο Δερβίση για τον οποίο έχει πει ότι «δεν τον συμπαθούσε πολύ στην αρχή»...

1675199220866-654416627-izabella-fulop-giorgos-dervisis.jpg

Mε τον σύντροφό της Γιώργο Δερβίση σκοπεύουν να παντρευτούν μετά τους Ολυμπιακούς.

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από μωρά, αφού οι γονείς μας ήταν φίλοι. Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα ερωτικό στην ατμόσφαιρα πιο πριν και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα πολύ όμορφα στοιχεία της σχέσης μας, πως η αγάπη υπήρχε πολύ πριν γίνουμε ζευγάρι. Δεν θυμάμαι να έχω πει ότι στην αρχή δεν τον συμπαθούσα, αλλά σε τόσο μικρές ηλικίες το παιχνίδι χωρίζεται σε αγόρια και κορίτσια, οπότε σίγουρα προτιμούσα να κάνω παρέα με την αδελφή του», λέει γελώντας. Πώς ονειρεύεται τον γάμο της; Ρομαντικό όπως και η ίδια; «Είμαι όντως ρομαντική, αλλά δεν έχω ονειρευτεί ποτέ τον γάμο μου. Αυτό που ονειρεύομαι είναι να μοιραστώ τη ζωή μου με έναν άνθρωπο με τον οποίο να είμαστε ερωτευμένοι, να έχουμε αγάπη και αλληλοσεβασμό».

izabellafulop_1703501688_3265531307227102326_1264779938.jpg

Κι ενώ ζει τον μεγάλο έρωτα, έχει μπει στο καστ της σειράς «Προξενιό της Ιουλίας» με έναν ρόλο που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην εξέλιξη της ιστορίας. «Μπαίνω στη σειρά με τον ρόλο της Δέσπως, η οποία έρχεται μαζί με την αδελφή της για να βοηθήσουν στην προετοιμασία γάμου, αλλά, όπως φαίνεται, θα μείνουν και λίγο παραπάνω ως υπηρέτριες στο σπίτι του Προβιού. Δεν μπορώ να πω παρά πολλά, μπορώ όμως να αποκαλύψω πως η Δέσπω θα έρθει πολύ κοντά με το αφεντικό της και αυτό θα διαταράξει ακόμα περισσότερο τις ήδη διαταραγμένες ισορροπίες στο αρχοντικό του Προβιού».

proxenio1-1-1160x735.jpg

Η Ιζαμπέλα Φούλοπ ως Δέσπω στο Προξενιό της Ιουλίας

Η ίδια αναγνωρίζει κάποιες ομοιότητες με τον ρόλο; «Η Δέσπω είναι μια κοπέλα που έχει όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά οι δυσκολίες της ζωής της δεν της επιτρέπουν την πολυτέλεια της επιλογής. Ετσι γίνεται υπηρέτρια, κάτι που δεν της αρέσει καθόλου. Δεν θα έλεγα ότι έχω ιδιαίτερες ομοιότητες με τον χαρακτήρα της Δέσπως, εκτός από το γεγονός ότι κι εγώ ως άνθρωπος δεν σταματάω να ονειρεύομαι και να ακολουθώ τον στόχο μου, όσο δύσκολος και αν δείχνει».

Πηγή: Gala

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved