Τσουρός: Τα beef με Δημητρίου-Κορινθίου, η «δασκάλα» Γερμανού, οι κρίσεις πανικού & η ψυχοθεραπεία
Showbiz

Τσουρός: Τα beef με Δημητρίου-Κορινθίου, η «δασκάλα» Γερμανού, οι κρίσεις πανικού & η ψυχοθεραπεία

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μίλησε για τη νέα του εκπομπή αλλά και για τον ανταγωνισμό... 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν στον τηλεοπτικό αέρα χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την Άντζελα Δημητρίου που του την είχε πει αλλά και η Μαρία Κορινθίου για την οποία ο ίδιος είπε:

«Σχολιάζαμε στο πρωινό την Μαρία Κορινθίου που έκανε γυμνές φωτογραφίσεις, παρεξηγήθηκε μαζί μου αλλά τα βρήκαμε».

THE-2NIGHT-SHOW_KWSTAS-TSOYROS-(1).jpg

Ο Κώστας Τσουρός μιλώντας για την εκπομπή του Ακόμα δεν είδες τίποτα, τόνισε:

«Νομίζω ότι τώρα ήταν η σωστή στιγμή για να κάνω την εκπομπή μου. Είχα προτάσεις στο παρελθόν αλλά κάτι χάλαγε».

Και συνέχισε: «Τα θέματα που προβάλουμε στην εκπομπή συνήθως έχουν τη δική μου σφραγίδα, πριν αναγκαζόμουν να συμμετέχω σε θέματα που δεν ήθελα... Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, δεν είναι εύκολη η μετάβαση από έναν δεύτερο ρόλο σε πρώτο. Στο παρελθόν έκρινα κεντρικούς παρουσιαστές και έλεγα ''μα πώς συμπεριφέρεται έτσι;'' Τώρα καταλαβαίνω ότι μερικές φορές ίσως χρειάζεται».

Ο Κώστας Τσουρός επίσης παραδέχτηκε: «Θα παρουσίαζα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αλλά όχι τηλεπαιχνίδι «τζόγου».

Ο ίδιος παραδέχτηκε για την τηλεοπτική του θητεία μέχρι σήμερα: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Dancing with the stars, όχι γιατί το σνομπάρω αλλά γιατί ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου».

Αναφερόμενος στη Ναταλία Γερμανού με την οποία υπήρξαν συνεργάτες για τρία χρόνια, ο Κώστας Τσουρός επεσήμανε: «Δεν έχω κόντρα με τη Ναταλία. Τη σέβομαι απόλυτα και την αγαπώ, έχει καθιερωθεί σ' αυτή τη ζώνη. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος... Θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ με τη Ναταλία Γερμανού».

THE-2NIGHT-SHOW_KWSTAS-TSOYROS-(2).jpg

Ερωτώμενος για την προσωπική του ζωή, ο Κώστας Τσουρός παραδέχτηκε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι σε μία περίοδο που είμαι ευτυχισμένος».

Τέλος αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε κατά το παρελθόν τις οποίες κατάφερε να διαχειρίζεται, συνεχίζοντας την ψυχοθεραπεία: «Είχα κρίσεις πανικού και κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία. Οι κρίσεις πανικού δεν φεύγουν ποτέ αλλά μαθαίνεις να τις διαχειρίζεσαι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved