Η συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του Θάνου Μικρούτσικου:Την επόμενη μέρα ήμασταν όλοι παγωμένοι
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του Θάνου Μικρούτσικου:Την επόμενη μέρα ήμασταν όλοι παγωμένοι

Στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (30-01) η Μαρία Παπαγιάννη.

Η σύζυγός του Θάνου Μικρούτσικου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις μίλησε για την κοινή ζωή της με τον τραγουδοποιό ενώ έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τη στιγμή που έγινε γνωστό στον ίδιο το πρόβλημα της υγείας του.

mikeroutsikos-papagianni-(2).jpg

«Αυτά τα χρόνια με τον Θάνο ήταν σαν εκδρομή. Ξυπνούσαμε το πρωί και μπορεί να έβρισκα γράμμα του στο μαξιλάρι μου ή τα παιδιά κάτω από την πόρτα τους, που έλεγε αυτό, χαρά κάθε μέρα. Μια πολύ ωραία οικογενειακή στιγμή, ο Θάνος είχε μανία να κοιμόμαστε όλοι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όταν ήμουν έγκυος προσπαθούσα να χωρέσω!

Ήταν τέλειος οικοδεσπότης. Τραγουδούσε, χόρευε, έπαιζε μουσική, τα παιδιά μας μαζί. Σε αυτό το σπίτι έχουμε περάσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

Ήταν τρελός με το πρόγραμμα, ήταν τρελά οργανωτικός, κάτι που δεν ήμουν εγώ. Τώρα που δεν είναι εδώ, έχω γίνει εγώ Θάνος, έχω γίνει πιο οργανωτική. Μελετάω και γράφω όπως θα ήθελε», είπε και συνέχισε:

mikeroutsikos-papagianni-(3).jpg

«Όταν πληροφορηθήκαμε το πρόβλημα υγείας του, έγραψε ένα γράμμα σε όλους μας, στα παιδιά του και σε μένα, ότι δεν φοβόμαστε, συνεχίζουμε την καθημερινότητά μας όπως πάντα. Την επόμενη μέρα ήμασταν παγωμένοι. Ο Θάνος σηκώθηκε πρώτος με γέλια, έφτιαξε καφέ και είπε “ώρα για μελέτη”. Τότε μελετούσαμε Ισπανικά και συνεχίσαμε μέχρι που δεν μπορούσε να πιάσει βιβλίο. Μου είπε “δεν θα φύγω αν δεν σε μάθω Ισπανικά”».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved