Νίκος Μπάρκουλης: Τα σπάνια καρέ με τον πατέρα του Ανδρέα και τα λόγια καρδιάς που έγραψε
Showbiz

Νίκος Μπάρκουλης: Τα σπάνια καρέ με τον πατέρα του Ανδρέα και τα λόγια καρδιάς που έγραψε

Μία υπέροχη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Νίκος Μπάρκουλης. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη έχει γίνει ένας νέος γοητευτικός άνδρας με πολλά ταλέντα και όνειρα. 

Ο Νίκος είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα και σε κάθε περίπτωση εκφράζεται δημόσια για εκείνον.

Ο ίδιος αναπολεί με νοσταλγία τις στιγμές που έζησε μαζί του ως παιδί και ως έφηβος καθώς όταν ο Ανδρέας έφυγε από τη ζωή, εκείνος ήταν μόλις 15 ετών.

Ο Νίκος δημοσίευσε μερικά σπάνια καρέ από τα παιδικά του χρόνια στην αγκαλιά του μπαμπά του και έγραψε πως ακόμα κι αν μπορούσε να πάει πίσω στο χρόνο, πάλι δεν θα ήταν αρκετός με τον μπαμπά του…

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Ο Νίκος Μπάρκουλης είχε δηλώσει πριν ένα χρόνο για τον πατέρα του Ανδρέα:

«Από τον πατέρα μου θυμάμαι σίγουρα το βλέμμα του. Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσει ή να μην μιλήσεις. Μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις… Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. Συνειδητοποίησα 100% ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τετράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved