Celin Dion: Το ντοκιμαντέρ για την ζωή της και τη μάχη της με το σοβαρό αυτοάνοσο
Showbiz

Celin Dion: Το ντοκιμαντέρ για την ζωή της και τη μάχη της με το σοβαρό αυτοάνοσο

Το «I Am: Céline Dion» αποτελεί ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια, το οποίο οι θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντός του έτους.

Η τραγουδίστρια πάσχει από το Σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου- Stiff person syndrom, είναι σπάνια αυτοάνοση διαταραχή της κίνησης που επηρεάζει τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

«Δουλεύει σκληρά, αλλά δεν έχει τον έλεγχο των μυών της. Αυτό που με ραγίζει είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη. Πάντα δούλευε σκληρά. Η μητέρα μας πάντα της έλεγε: “Θα τα κάνεις καλά, εσύ”», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η αδερφή της.

celinedion_1682537694_3089672575865450123_1958960829.jpg

Η Celine Dion με post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενημερώνει τους θαυμαστές της ότι κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ για την ζωή της και την μάχη της με την ανίατη ασθένεια. Το ντοκιμαντέρ ονομάζεται I Am Celine Dion, και κυκλοφορεί από το primevideo.

Σκηνοθετημένο από την υποψήφια για Όσκαρ ντοκιμαντερίστρια Irene Taylor, το I Am: Céline Dion είναι μια εκ βαθέων αναδρομή τόσο στην καριέρα της διάσημης τραγουδίστριας όσο και στην ιδιωτική της ζωή, καθώς αντιμετωπίζει το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου (SPS), με το οποίο έχει διαγνωστεί.

celine.jpg

Μεταξύ άλλων έγραψε στη λεζάντα:

«Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τέτοια πρόκληση για μένα, το ταξίδι από την ανακάλυψη της κατάστασής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει.

Καθώς ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου στην ερμηνεία συνεχίζεται, συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει, να μπορώ να δω τους θαυμαστές μου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να τεκμηριώσω αυτό το κομμάτι της ζωής μου, να προσπαθήσω να ευαισθητοποιήσω για αυτήν την ελάχιστα γνωστή πάθηση, να βοηθήσω άλλους που συμμερίζονται αυτή τη διάγνωση».

https://www.instagram.com/p/C2ui43DOv0J/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved