Κατερίνα Τοπάζη: Έτσι είναι σήμερα η πιο εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια των 90's
Instagram / katerinatopazi
Showbiz

Κατερίνα Τοπάζη: Έτσι είναι σήμερα η πιο εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια των 90's

Η Κατερίνα Τοπάζη, μια από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες τραγουδίστριες των 90's, μας είχε απασχολήσει στο παρελθόν με τη μουσική της πορεία, αλλά και την προσωπική της ζωή. Πού βρίσκεται σήμερα αλήθεια;

Η Κατερίνα Τοπάζη είχε μαγέψει το κοινό των 90's με την αγγελική φωνή της. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο Χρήστος Δάντης, ένας από τους πιο επιτυχημένους και ταλαντούχους μουσικούς και τραγουδιστές για σχεδόν 4 δεκαετίες. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν, η σχέση τους όμως έληξε έπειτα από λίγα χρόνια.

Η ίδια μάλιστα, είχε δηλώσει για τον γάμο τους σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Έβαλα τον εαυτό μου δεύτερο και αυτό δυστυχώς μου βγήκε στην πορεία. Άρα για όλα φταίμε εμείς και όχι οι άλλοι. Εμείς και οι επιλογές μας. Στράφηκα εναντίον μου και δεν ήμουν ευτυχισμένη μέσα στον γάμο, όπως πριν».

Katerina-Topazi.jpg

Η ζωή στην Αμερική και η επιστροφή στην Ελλάδα

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να εγκαταλείψει την χώρα μας το 2009 λόγω κρίσης και να εγκατασταθεί στο Οχάιο των ΗΠΑ με τον νέο σύντροφό της -τότε- και τον γιο της Χριστόφορο που έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Δάντη.

Λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα, θέλοντας να κυνηγήσει επαγγελματικές ευκαιρίες.

«Είμαι ειρηνικό άτομο και δεν είχα το ψώνιο να φαίνομαι. Είχα το ψώνιο να είμαι καταπληκτική σε αυτό που κάνω. Θαυμαστής είχε πετάξει ολόκληρο το τραπέζι με τα ποτήρια πάνω στην πίστα. Φοβήθηκα λίγο από αυτή την ακραία εκδήλωση θαυμασμού», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της αφού επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

«Ήμουν προετοιμασμένη τότε να απαντήσω για το διαζύγιό μου, γιατί δεν ήθελα το παιδί μου να ντρέπεται για εμένα. Υπήρξαν φορές που ήμουν στεναχωρημένη με το διαζύγιο γιατί ακούστηκαν πολλά στα τηλεοπτικά παράθυρα», ολοκλήρωσε.

Η γοητευτική τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα και δείχνει να είναι ευτυχισμένη. Αφού επέστρεψε από την Αμερική, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι και έκανε ορισμένες εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved