Πίτσα Παπαδοπούλου: «Στεναχωρήθηκα όταν η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε την αποχώρηση της»
Showbiz

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Στεναχωρήθηκα όταν η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε την αποχώρηση της»

Η Πίτσα Παπαδοπούλου σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος μίλησε για τις δυνάμεις που έχει ακόμα για να τραγουδάει αλλά και για την καλή της φίλη Χαρούλα Αλεξίου... 

«Όσο με θέλει ο κόσμος θα είμαι στο τραγούδι. Όταν δεν θα με θέλει ο κόσμος, δεν θα είμαι. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι ίσως έχεις μάθει και σε έναν τρόπο ζωής. Επειδή προς το παρόν δεν έχω ούτε εγγόνια, είμαι στο σπίτι οπότε αν δεν βγω και αν δεν τραγουδήσω…» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Ειλικρινά το λέω, κάθε μέρα νιώθω πιο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Θα μου πεις, εντάξει, θα πάμε 90 χρονών και θα τραγουδάμε; Όχι, δεν θέλω να πω αυτό. Μόλις καταλάβω όμως ότι δεν πρέπει, δεν θα τραγουδήσω».

Η ίδια πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα όταν η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε την αποχώρηση της. Την αγαπώ και στεναχωρήθηκα. Η Χαρούλα βρήκε τον δρόμο της, γιατί πάντα ήξερε τι της γίνεται, οπότε βρήκε και γέμισε αυτή το κενό. Δεν παύει, όμως, να μην μπορεί να τραγουδήσει η κοπέλα».

Και κατέληξε: «Είναι χιλιοστά αυτά… Σαν την τρίχα από τα μαλλιά μας είναι η φωνητική χορδή. Κουράστηκε, πιστεύω, η Χαρούλα. Κουράστηκε και έχει κάνει πολλά, πάρα πολλά. Δούλεψε πολύ και αυτή».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved