Παπούλια: «Έχω δουλέψει υπερβολικά πολύ. Γιατί να πανικοβληθώ που δεν ήμουν για 1 χρόνο στο θέατρο;»
Showbiz

Παπούλια: «Έχω δουλέψει υπερβολικά πολύ. Γιατί να πανικοβληθώ που δεν ήμουν για 1 χρόνο στο θέατρο;»

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη με τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο Φάνη Μουρατίδη στην εκπομπή Art Week και μίλησε για την αποχή ενός έτους που είχε από την τηλεόραση και το θέατρο... 

Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός δεν δείχνει να έχει μετανιώσει καθόλου για την απόφασή της να μην κάνει απολύτως τίποτα καλλιτεχνικά για αυτό το διάστημα και μάλιστα εξήγησε και τους λόγους:

«Νομίζω ότι είμαι από τους ανθρώπους που έχω δουλέψει υπερβολικά πολύ. Δηλαδή είμαι από τους ανθρώπους που, από τα έξι μου χρόνια, κάνω πρωταθλητισμό. Αυτό από μόνο του, αν τα βάλουμε όλα τα δεδομένα κάτω, είναι πάρα πολύ άγριο. Η στιγμή λοιπόν που κάπως έρχεται η συνθήκη και μου χαρίζεται ένα κενό χρόνου είναι ένα θείο δώρο».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Γιατί να πανικοβληθώ για κάτι που ξέρω ότι, αν σκεφτώ πως θέλω να κάνω αυτό, θα έρθει; Δεν είναι δηλαδή ότι κάνοντας κάτι άλλο από την δουλειά σου σημαίνει ότι η δουλειά δεν υπάρχει εκεί και δεν θα υπάρχει χώρος για μένα ή για κάποιον άλλον».

Η Εβελίνα Παπούλια κατέληξε λέγοντας: «Οπότε την χάρηκα την αποχή πάρα πολύ γιατί ξαφνικά ξεκίνησα να έχω χόμπι, που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου, είχα χρόνο για τον εαυτό μου , είχα πρόγραμμα, κοιμόμουν την ώρα που ήθελα και μπορούσα να πάω τα Σαββατοκύριακα στο εξοχικό μου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά ποτέ».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved