Ευαγγελία Αλεξανδρίδη: Η μητέρα της Σκορδά, που στέκεται διακριτικά δίπλα της, είναι το στήριγμά της
Showbiz

Ευαγγελία Αλεξανδρίδη: Η μητέρα της Σκορδά, που στέκεται διακριτικά δίπλα της, είναι το στήριγμά της

Καθώς η Φαίη Σκορδά διανύει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά, η μητέρα της στέκεται κάθε λεπτό στο πλευρό της σαν βράχος. 

Τα ξημερώματα Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, ο πατέρας της παρουσιάστριας, Δημήτρης Σκορδάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Σκορδάς αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά του αλλά τίποτα δεν προμήνυε αυτήν την τραγική κατάληξη. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά και αμέσως έφυγε προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της, ο οποίος στήριζε κάθε βήμα της. Η Φαίη Σκορδά είχε δώσει και το όνομά του στον δεύτερο γιο της.

Η μητέρα της Φαίης Σκορδά, Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, βρίσκεται μονίμως στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται όπως βέβαια και η παρουσιάστρια σε εκείνη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή της η παρουσιάστρια: «Η μητέρα μου είναι ένας πολύ καλλιεργημένος, κοινωνικός, δοτικός και δίκαιος άνθρωπος. Εκείνη με έμαθε να αγαπάω τις γυναίκες. Να τις στηρίζω, να τις προστατεύω, να μην τις ζηλεύω. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της μητέρας στο πώς θα εξελιχθεί ένα κορίτσι».

Η Ευαγγελία Αλεξανδρίδη είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκε με αυτόν τον τομέα. Συγκεκριμένα, άνοιξε ένα κατάστημα ενδυμάτων στο Κιλκίς. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved