Ελένη Μενεγάκη: Το beauty hack που την κάνει να δείχνει πάντα λαμπερή & 10 χρόνια νεότερη!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το beauty hack που την κάνει να δείχνει πάντα λαμπερή & 10 χρόνια νεότερη!

Η Ελένη Μενεγάκη όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι η πιο όμορφη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Το πρόσωπό της είναι αγέραστο και το σώμα της παραμένει καλλίγραμμο. Ποια είναι τα μυστικά της αλήθεια;  

Η Ελένη Μενεγάκη σε κάθε της εμφάνιση είναι λαμπερή και ο χρόνος φαίνεται να μη την αγγίζει! Το μυστικό της; Φυσικά και βρίσκεται στο μακιγιάζ της!

Η Ελένη Μενεγάκη ούσα πολλά χρόνια στον χώρο της showbiz, γνωρίζει καλά τις τεχνικές και τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ. Ξέρει πως το σωστό make up είναι αυτό που κάνει τη διαφορά σε κάθε beauty look!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια γνωρίζει τον τύπο του δέρματός της, καθώς και τα δυνατά, αλλά και τα αδύναμα -είναι φυσικά πολύ λίγα αυτά- σημεία του προσώπου της. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει make up τα οποία βασίζονται στην ενυδάτωση κι όχι στην απόλυτη κάλυψη.

Ένα ενυδατικό foundation είναι δεδομένο ότι θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα της και θα της προσφέρει ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Τα make up που βασίζονται στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, καθώς και τα προϊόντα που περιλαμβάνουν υαλουρονικό οξύ, είναι οι σύμμαχοι κάθε γυναίκας άνω των 50. Δοκίμασέ τα και θα διαπιστώσεις ότι οι επιλογές της Ελένης Μενεγάκη είναι οι σοφότερες!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved