Οι σπάνιες βραδινές έξοδοι του Νικολόπουλου με τη σύζυγό του & του Κονταρού με την οικογένειά του
Showbiz

Οι σπάνιες βραδινές έξοδοι του Νικολόπουλου με τη σύζυγό του & του Κονταρού με την οικογένειά του

Τα βράδια στην Αθήνα παίρνουν φωτιά κι ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν προσφάτως με τις εμφανίσεις τους ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος που έκανε σπάνια βραδινή έξοδο με τη γυναίκα του και ο Μανώλης Κονταρός που φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του. 

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες μαγνήτισαν τον φωτογραφικό φακό, απολαμβάνοντας το βράδυ τους με την οικογένειά τους σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με τη σύζυγό του βρέθηκαν στο NOX με σκοπό να απολαύσουν μία βραδιά γεμάτη μουσική και υπέροχες ερμηνείες. Το ζευγάρι δεν πέρασε απαρατήρητο καθώς φωτογραφήθηκε με σπουδαία ονόματα της ελληνικής showbiz, όπως είναι η Μελίνα Ασλανίδου και ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο Μανώλης Κονταρός επίσης παρευρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του και τις δύο του κόρες, οι οποίες είναι κούκλες σε opening νυχτερινού κέντρου όπου θα κάνει guest εμφάνιση.

Η οικογένεια Κονταρού απόλαυσε ποιοτικό χρόνο μαζί και πέρασε το βράδυ της διασκεδάζοντας με φίλους.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, καλεσμένοι το ίδιο βράδυ στα εγκαίνια ήταν και ο Βαλάντης, αλλά και ο Σταμάτης Γονίδης.

Δείτε την παρακάτω gallery με τα στιγμιότυπα από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του Χρήστου Νικολόπουλου και του Μανώλη Κονταρού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved