Νατάσα Θεοδωρίδου: Θαυμαστής τής έκανε πρόταση γάμου και της πέρασε δαχτυλίδι επί σκηνής!
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Θαυμαστής τής έκανε πρόταση γάμου και της πέρασε δαχτυλίδι επί σκηνής!

Μία μοναδική στιγμή έζησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πολύχρονη καριέρα της όταν θαυμαστής της, 18 χρονών παρακαλώ, ανέβηκε στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου

Και όχι έτσι, στα λόγια! Γιατί ήταν προετοιμασμένος και είχε μαζί του και το απαραίτητο δαχτυλίδι για να γίνουν όλα επίσημα!

Η τραγουδίστρια, όπως πάντα φιλική και πολύ δεκτική, φόρεσε το δαχτυλίδι ενώπιον των θαμώνων που είχαν σπεύσει να την απολαύσουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τους Alcatrash και τον Γιώργο Κακοσαίο και μάλιστα, θέλησε να του αφιερώσει και ένα τραγούδι, λέγοντας όμως προηγουμένως ένα «Πού 'σαι μάνα να με δεις», θέλοντας φυσικά να διακωμωδήσει την όλη -κατά τα άλλα πολύ τρυφερή και συγκινητική- κατάσταση.

Για να μην κακοκαρδίσει και τον νεαρό φανατικό θαυμαστή της ο οποίος είπε από μικροφώνου πως για εκείνον δεν υπάρχει καλύτερη τραγουδίστρια από τη Νατάσα, ζήτησε από την μπάντα της να τραγουδήσει ένα κομμάτι από το ρεπερτόριό της που σίγουρα θα του άρεσε. «Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου» του είπε κρατώντας τον αγκαλιά και ευχαριστώντας τον για αυτή την τόσο τρυφερή κίνησή του.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved